Moram nekome da se pohvalim

1. Za 52 minuta skinuo 3.6 GB. Hvala qBittorrent ♥

2. spremijo sobu...celu.

3. Bravo Duče, besno kuče :)

4. Dobio Zippo upaljač ocure, tj. od curinog brata, direktno iz Ameriku! Naš kaki je, e.

5. NIje vajrles, nego 3G, neki HSUPA..! Radi ko ludo jbt! :-)

http://www3.picturepush.com/photo/a/11391061/640/11391061.png

6. Merio ja...i sada je isto. Do pre neko vreme je bilo 3, a sada je nešto preko 7.
    Nisam ni znao da 3G može da bude toliko brz...

7. presao 3000 glasova za defke, osecam se ko da sam dobio tiket
    edit : jos malo i stigao sam RD-a

8. завршио сам јебени реферат из историје о јебеним религијама старог истока, осећам се ко да сам носио џакове од стодваиспет кила

9. Sutra mi moja "ružnija" polovina konačno izlazi iz bolnice (ako je verovati vršačkim lekarima).
    A ja im nikad ne verujem, al' u ovo 'oću!
    Florans Najtingejl never moreee!!!

10. Rešio sam problem sa trokiranjem jutjub klipova na hromu, PREŠAO SAM NA OPERU.

11. Sredih bodove za licencu i bez odlaska na konferenciju.
    Ista donosi 5 bodova.

12. danas sam se fino izigrala sa jednim prelijepim samojedom.
    čitaj: pujdom

13. ma đe ću slikat, kiša lije, ja prišla psu
    on skoči na mene, a imala bijeli šal
    svuuuuuuu me izblatnjavi, šal mi crn:D
    al nema veze:DDD
    http://1.bp.blogspot.com/-bQA6mGrbn9w/TY1qgnRvX_I/AAAAAAAAA68/WGUS1kdx7Z4/s400/samoyed%2Bpuppy.jpg

14. Vidro, opet ti i Pujdo...

15. ja ne mogu da se kontrolišem :(

16. Dobro je sve dok Marko/Darko/Jašar/Jebač ne vidi lolo

17. a ipče?
    kol'ko li ga voliš kad mu toliko nadimaka daješ

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.