Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Priznaj! Još uvek su ti masni brkovi!
ja sam bunjevka
Ete.
Прешао 10 000 поена прије неки дан.
Dobio ponudu za mesto head chef-a ovde: http://kualalumpur.concordehotelsresorts.com/
Do jaja je za ego kad dobijaš takve ponude, al' sam čuo da iz Malezije mora još više da se vozi do Srbije, nego iz Luksemburga. Da sam makar 20 godina mlađi...al' onda me ne bi ni nudili tim radnim mestom, pičke! :-)
Kakve su žene tamo? One su verovatno 20 godina mlađe, da ti nadoknade tu muku.
Cime se bavis Kurde?
Ja sam Srbin koji je francuski šef kuhinje. :-)
Ne smem o tome da govorim na ovom sajtu. Oće dudari...
Kakve žene?
Hahaha idukurac Kurde, nisam odmah skontao.
Ma ništa, pita Dragišić za neke njegove drugarice...
:skupio se ispod stola:
Pa recite mu! Ja bih da on to prihvati. Šta bi nam falilo?
PRIVATI KURDEEE LOLOLO
Ako prihvati, ja vas zovem sve na letovanje!
Ne moraš da voziš, ima Dinkić direktan čarter.
I jos jednom zbog letovanja PRIVATI KURDE :)
Kurde, ovo je nepristojna ponuda, a to se ne odbija. Ne odeš li neš se od mene sakriti ni u Orlovom gnezdu, ako me razumeš...
Ma daj bre, će da me izedu neki urođenici tamo.
Poslali su mi ponudu kad su mi videli sliku na net-u kaki sam mesnat i prošaran sa slaninu...
:-))
Ako Nata potvrđuje onda se džaba izvlačiš - ima da zovnem Vučića i tebe da apsi :)
Ево ФК Ласта ће да вам обезбеди јефтин превоз до Куала Лумпура. Иако смо још у повоју имамо ревулуционарни вид превоза:
http://www.inspiremonkey.com/wp-content/uploads/2010/06/hu19.jpg
Јестиви аутобус!