Moram nekome da se pohvalim

1. Е Србијо међу шљивама!
    Супер кавер Чавез...

2. E, rajderu, možda si i mogao da jebeš, al sad si joj pokazao da imaš profil na vukajliji i jebiga.

Ako ništa, možeš da metneš karu u lepinju s kajmakom.

3. Urbano, samo urbano.

4. Ма дошла му кева да га обиђе...

5. Kako sam istrolovao neke ljude danas haha.

6. Kako sam istrolovao neke ljude danas haha.

Jesi vragolast znaš?

7. rekla ti je da si seljak

A jesam, loše se izrazih, mislio sam izmasturbirala.

8. ПОЛОЖИО ВОЖЊУ!!!

9. ПОЛОЖИО ВОЖЊУ!!!

Сретно и сигурно ти било у свакој вожњи!
    Ај укратко појасни како иде тај нови систем, ја сам положио на крај старом, таман пре него што је нови уведен.

10. Па не знам шта да ти кажем, не знам шта је све по новом сем тестова. А што се саме вожње тиче, сад се рецимо возиш, радиш полигон, опет возиш и на полигону имаш напред 1, 2, онда рикверц око чуња, убрзање до 30, окретање и две гараже и под ручном.

11. Колико траје по граду вожња? Чуо сам на пар места да траје око пола сата, ал' ми то мало сумњиво.

12. Што ти је сумњиво? Па пази, ја сам ишао на обуку по старом и после тестови и вожња по новом. Е сад, увек је било (ваљда и пре новог закона) да то траје око неких 20-25 минута, зависно од гужве, итд. Мени је трајало 50 минута јер ми је полигон у три пичке материне, али је сад мало дуже, јер је ово сад НАЈновије.

13. Е сад, увек је било (ваљда и пре новог закона) да то траје око неких 20-25 минута, зависно од гужве, итд

lolčina
    Ja kad sam polagao, vozio sam tri minuta ukupno. Više sam se zadržao na poligonu, nego u vožnji.

14. Radjarde kad padneš kraće traje.

15. ehe, isto - i to kad sam položio. I još kaže mi ovaj lik, idemo treća, četvrta... Haha, pa kuda četvrta jebote ljeb po gradu :D
    Poligon... I dalje mi nije jasno šta sam tačno izvodio tamo.
    Instruktor mi je govorio nešto tipa: motaš desno skroz, pa polako u rikverc, dok ti se na donjem ćošku zadnjeg prozora ne pojavi drvo (obližnje), e onda stani i motaj ulevo.
    I bilo je nekih linija, mahom poluvidljivih, izlizanih i trebalo je kao da ih ne nagazim.

16. Najvise volim decembar jer je tada proizvod koji prodajem najskuplji i najbolja je zarada, inace bavim se prodajom povrća.

17. šta konkretno prodaješ, Milošu?

18. Ma nista bre nego je post bio zajebancija na vidrin post da je povrce preskupo u temi za jadanje.

19. rajderu trebaju krastavci, extra large

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.