Moram nekome da se pohvalim

1. ljepotca
    al onaj crnac je ubjedljivo najjači

2. vidro šta ti tačno radiš tamo?
    kuzmili aljaskim kamiondžijama prodaje dupe da griju kurac u njemu kada im smrzne lolo

3. ja sam akobogda pool server, tj. konobar na bazenu
    nije neš satnica, 8-9 dolara, al očekujem da zgrnem pare od bakšiša

4. Čestitam Vidra, da im pokupiš sve novce, i da se lepo provedeš.

5. za bakšiš vježbaj bikini liniju
    sada mi jasno zašto vježbaš

6. Nemoj brijati pazuhe, da odmah vide da si iz Evrope - to je tamo fensi i uberkul, ima Hefner odmah da te angažuje :)

7. ma kakav bikini, znaš koja elita, ka'e, ako ne skineš taj pirsing iz obrve-ništa od posla
    reko' dooooooooooobro, nema ga :D
    rekla sam da govorim 4 jezika tečno, vo imja oca, a niđe veze :D

8. ja kada sam popunjavao aplikaciju za posao u njemačkoj napisao da govorim crnogorski, hrvatski, srbijanski, bosanski
    i dobio posao

9. e jbg, ja sma rekla 4 različita :D

10. u Nemačkoj to prolazi jer niko od navedenih neće da priča ako nema svog prevodioca :)

11. kod nas malo malo, pa naucis novi jezik, bez muke :)

12. al onaj crnac je ubjedljivo najjači

Jebote ja sam se upišao od smeha, ali 'our job is better than theirs' slogan objasnio
    ja ću da gledam drugi posao da mi bude server

13. Ne mogu vise da provucem penis kroz vikler.

14. ma njemcima najbitnije da pričaš njemački, po mogućnosti bez akcenta
    a bili neki formulari tipa njemačko/srpski, njemačko/hrvatski...
    i tako mi dođe ideja

15. EVO I JA DA SE POHVALIM ŠTO MI TILMO POSLAO ŠTO JE USLIKO DOK JE BIO U KAFANI SETIO MESE ČOVEK KAD JE PROŽDERO ČVARKE I OGULIO TRULEŽ IZ ZUBA FALA TI TILMO DIVAN SI ČOVEK SLOMIIO SI MI SRCE
    http://www.dodaj.rs/f/2A/uk/2r6uEn59/nesko.jpg

16. Nek se vidi Marlboro axaxaxaxaxaxa

17. Rejvenko, sve žice a nigde izolacije bokte ;-)
    Super to izgleda.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.