Moram nekome da se pohvalim

1. Na kraju krajeva, i vozač je pomogao, te možeš njega počastiti.
    Mogao se i on napraviti šofer, da se tako izrazim.

2. Јебеш телефон, важна је картица...

3. Veceras u busu ispao mi telefon i neka djevojka ga nasla i pozvala zadnji birani broj, inace mog prijatelja i javila da ce ostaviti telefon kod vozaca...Poslije sam ulovio bus dobio svoj telefon nazad, ali ne znam ko je ta djevojka kako bi mogao da joj zahvalim i da je pocastim...

Inace postujem na ovoj temi samo da pohvalim to da i dalje ima dobrih ljudi...

Isto, ja kakva sam pametna, bila sam ostavila novčanik sa sve dokumentima, karticom za biblioteku i pet hiljada u računarskoj sali. Devojka je prvo jurila da vidi ljude iz moje grupe, da mi nađe broj, kako nikoga nije bilo, otišla je do studentske i molila da joj daju moj broj, i onda me zvala i čekala u računarskoj sa novčanikom iako me ne poznaje.

4. Јебеш телефон, важна је картица...

Pa jeste, ali imam i svega i svaceg u memoriji telefona i jbg to bi mi bilo zao da sam izgubio :D

Na kraju krajeva, i vozač je pomogao, te možeš njega počastiti.
    Mogao se i on napraviti šofer, da se tako izrazim.

Ne brini se SOFER je odma' dao do znanja da mu dugujem gajbu piva :D

5. jednom pre par godina drug nasao telefon neki dobar ispred Latina, klub jedan u ns....i mi udjemo prvo u slike i vidimo eeeeekstrraaa lepa devojka, drugarice isto bombe.....

a ona u medjuvremenu zvala na svoj mobilni sa drugih telefona, salje poruke da moli da joj se vrati telefon itd....i drug krene da je nazove, a ja kazem ''ma cekaj, smislicemo nesto''...i kazem mu da da meni telefon, i ja odem par koraka dalje od njega i nazovem je i kazem da sam joj JA nasao telefon i da izadje ispred da joj ga dam....izasla sa drugaricom jao kad je pocela da me ljubi 100 puta

6. Tako je i moja djevojka našla S4 u punom disku ispod našeg stola i predala ga konobaru da na mikrofon pita ko je izgubio. Umalo je nisam ubio.

"Naćiće me preko džipiesa"

Žensko treba tući.

EDIT:

Tješim sebe da je bila kopija.

7. NAĆIĆEJE UGRADU!

8. Nikad joj to neću oprostiti.

Sad mi kuka kako joj treba neki tablet ili telefon sa većim ekranom.
    Žensko je naopako.

9. Moj drug jednom našao ličnu kartu neke devojke, na slici preslatka i on reši da je ne zove odmah jer joj je rođendan bio nešto tipa za 15 dana, pa kao na rođendan da je pozove i da je obraduje. Dobio broj na 988 i kad je došao taj dan, on je pozove, ona se ljubazno zahvali i kaže da je već oglasila nevažećom i predala za novu. Dileja. On, ne ona.

10. Ја нашо телефон у клабингу, тад је био вр, нека нокија са 1.3 камером фазон и продамо друг и ја за 60 јура. Боло нас курац, понапијали се ко будале.

11. Ja sam jednom našoo neko govno od tača i vratio i neka baba mi dala 15 eura što sam ga vratio. Rozi neki, al sam klapio memorijsku.

12. Jednom sam našla mobilni,neki huawei u kabini, u butiku, ispao curi dok se presvlačila, i čim sam ušla i vidjela, vratila joj.

A s druge strane, baš na rođendan ostane mi u maxiju novčanik sa svim parama koje sam dobila za rođendan i čovjek iz obezbjeđenja mi vrati. Kontam da nije smio prisvojiti, kamere su tu, ali svejedno pošteno od njega.

13. ahahhaahaahah TAKOE!!!

14. od kamera nema nikakve vajde ako ne mora murija da intervenise.ako nije neka cifra preko koje oni dolaze.posebno ako je varijanta ako ti neko od zaposlenih "nadje kintu".kazu da ne radi kamera,a panduri ne dolaze za sicu.

15. ja sam taj hajvej telefon dobio zadžabe od telekoma jer koristim ADSL i IPTV, može dve kartice, dao ženi da ne kupujem novi ;)

16. Ja u životu nisam našao nešto tako, mobilni, neke pare...
    Skoro šetam i ispred prodavnice ugledam gvozdenjak. Reko', eno 5 KM garant, fala kurče, neka sam i ja nešto našao! Kad cvrc, 5 jebenih dinara, i to neki petak iz stare Juge. :/

Mislio da je:
    http://tuzla.danas.info/wp-content/uploads/2009/05/kovanica-od-pet-km.jpg
    Bilo:
    http://stampscoinsnotes.com/images/coins/Yugoslavia/Yugoslavia%205%20Dinara%201995.300dpi.jpg

17. neko jos ne zna da nema juge.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.