Moram nekome da se pohvalim

1. Hvala :) Nikada ne bih uspeo da nije bilo Vukajlije i čarobnog leka koji mi je prepisala drugarica.

2. Kako si vratio dugove ako nije tajna , mrzilo me da čitam sve na onom kukanju

3. ko te jebe kad ne znaš da igraš kladionicu

4. Prvo sam uz pomoć određenih akcija i ljudi uspeo da stopiram rast kamata i da mi se zapravo "oproste kamate" tako da je pravi dug bio oko 3 soma. Prodao sam par stvari iz kuće, gitaru, neko zlato i još neke sitnice, radio sam na građevini, tu sam vratio sve zelenašima i prijateljima. Ostalo mi je bilo još 400 evra bratu od strica, on mi je oprostio kao bio ali ipak sam mu juče vratio, što je bio poslednji dug, posle godine dana mukotrpnog odricanja :D

5. Makaronac
    ko te jebe kad ne znaš da igraš kladionicu

Znam, oš da vidiš?

6. si stvarno naručio ?

7. snimaj i kači efekte!

8. Не овај пут.

9. hehehe, bar prepričaj

10. ја сам хомосексуалац.

11. marko, niko te ne osuđuje, smiri se.

12. хахахахаха јебем ли ти племе

13. Aaxaxaxaxaxaxaxa Jebe Njidra.

14. Ja mislim da se Jebač odlučio na kupovinu isključivo zbog imena....

15. Вратио се кући после 6 дана у Петници, сигурно једно од најјачих искустава у животу. Убио се од посла, али невероватно добра ствар. Плус сам оборио лични рекорд у спавању, јуче 7 сати и ноћас 11 сати. Толико сам спавао целе прошле недеље укупно. :Д

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.