Moram nekome da se pohvalim

1. Не сери да то твој софтвер?

2. па тре'а да га продам, ал ме савјетују да сачекам још мало због цијене на тржишту

3. Ne znate vi foru, Vidra aktivira vas dvojicu i onda ponavlja poteze jednog prema drugom.

4. ja сам пар пута играо са видром и увек сам је добијао

5. uvijek dzentlmenski pristupam igri sa vidrom i puštam je. nije dzentlmenski ovo što govorim, ali bože moj

6. Проблем је у томе што она оће увек да ме гледа на скајпу док играмо јер као оће да ме проверава да ли варам а у ствари оће да ужива у мојој лепоти, онда се ја збуним кад чујем њен нежни гласић међеда и зато губим.

7. ona vas dere sve?? hahaha...
    6:2 medjusobni rezultat izmedju nas dvoje, u moju korist naravno

8. ala serete kao na normu, sreća vaša pa je Vidra dobro dete :)

9. Промењена правила за прву игру што је добро, раније неки усер на неку превару састави два пута реч од 12 слова и поведе 50:0 па морам да чекам Ко зна, зна да поведем.

10. Nije dobro, napraviš dve reči duže od protivnika, npr od 9 i 9 slova dobiješ 56, i umesto da vodiš 56:0, ti ćeš voditi 56:34 jer je on imao 9 i 8. Pa jebemu mater bolje da sam izgubio.
    I gomilaju se poeni, još malo će i 200 moći jeboga.

11. ја би требо да се спремам озбиљно да не бих изгубио 91 разлике ко неки кад ме зовну коначно тамо у емисију

12. По мени је боље овако јер кретени користе неке читове и глупости у првој игри да саставе најдужу реч, а и 50:0 је огромна предност генерално гледано, није ми занимљиво ни кад сам ја тај који поведе толико..

13. HAhahahahah!

Sime, gubi se svrha prve igre...bolje da je preskočim ako ću ja recimo da dobijem 40 poena 50 nebitno, a on 30, ili 40. Ako sam pobedio, šta koji kurac on ima da dobija poene? I previš po meni nosi prva igra, ali kapiram da je napravljeno samo da bude lagan kviz, da privlači ljude i sl. zato i stavljaju pitanja tipa "šta je lupa", sredstvo protiv kondiloma jebote!

14. Добро, ја другачије гледам на то. Мада шта серем нисам играо 100 љета..

Нека су је изменили! :Д

15. Večeras se sit napipah finih mladih sisa. Gostovala nam na treningu neka bezobraznica, majstor realnog aikida i iz nekog razloga insistirala da pokazuje tehnike sa mnom u paru. Jes da me izrazbijala ko pičku, al opet...

16. Kupim danas dve majice, kasirka mi zapakuje i čiviluke u kesu.

17. a preslatki ste sviiiiiiiiiiiiiiiiii :DDDDDDDDDD
    i ja isto tako reagujem kad gubim, daj, opustite se :D

18. видоре, обећала си се мени у наредних десет партија, само да знаш.
    и ово што шоми виче да играш са цимеркама - сад ми је јасно што губим 3:0.

19. živim sama, nažalost....

20. Зашто дама живи сама? хехе

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.