Moram nekome da se pohvalim

1. Manijak povećava jebački prosek populaciji Vukajlije za 30% bar.

2. na metar od mene leži pevaljka koju sasm upravo kresnuo

Pošto si ti sinoć je*bo, a ja nisam i pored silnog uloženog truda, i pošto mi je krivo što ti jesi, a ja nisam, saću da te diskreditujem.

DakleM:

Mož se zaključi da si sinoć, pošto si bio na fešti, popio ohoho. Javljaš se odmah nakon koitusa sa oralnom, ovaj, vokalnom solistkinjom i kažeš da je matorija od tebe dobrih deset godina. Pošto si ti moj gene, znači da si osamdesettreće, iz čega proizilazi da imaš punu triesjednu i da si uzeo triesdrugu. Kako dame lažu za godine, a i ti bi da si karo neku stariju deset godinica, vjerovatno napisao da je starija jedno pet maximala, iz toga se može zaključiti da je dama vjerovatno tek ugazila u šestu deceniju, iz čega se može zaključiti da si ti BA BO JE BAC.
    http://2.bp.blogspot.com/-NsYntHJr6b0/TlAnJi5p0uI/AAAAAAAABE8/ui2udCgNCo0/s1600/Lepa+sela+lepo+gore.jpg
    Nema na čemu. ;)

3. tako je manijake, samo ožeži

4. hajlendere ispisniče moj, generacijo moja, zajebali smo se obojica za godine, ipak je '77. godište. al izgleda ko da je '66. hahahaha
    edit: ma lažem, fino izgleda. za svoje godine lel
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t31.0-8/p640x640/1548112_624509564306009_7789075200603370931_o.jpg
    aџаџаџа

5. samo nabijem te u Ćmar, koji kurac ovde postuješ, kakve ti koristi od kurčenja ovde? :)

6. pa moro sam da se pohvalim na nekoj društvenoj mreži, jer ne smem na fejsu:)

7. jebote, razmišljam sad ko je ovaj arkbišop lazarus, zvuči tako poznato, kad ono, lik iz omiljene mi igrice ikad hahaa, sad sam se setio. moraću da obrnem Diabla kečugu opet, posle više od 10 godina. dal će šljakati na win7? imam oriđiđi disk, valjda nije sjeban skroz

8. шта ће ти певачица
    питам те пред људима

9. slabije da će moći na win7, može dvojka, mislim

ja sam zbog ovakvih starih dobrih igrica sačuvao staru nabudženu pentijum dvojku i instalirao je u vikendici, nikad se ne zna kad ponovo zatreba :)

EDIT: I pent. trojku bez kućišta i napajanja, mogao bih nekad da je sklopim

10. Možeš da nabaciš XP u virtual-mašini pod 7-icom (VirtualBox ili VMWare Player) i onda na njoj instaliraš stare igre.

11. ne može to, probao sam

jednostavno, igrica ne može na boljim računarima, jednostavno je slaba za njih :)
    ovo dođe obrnuto ko kad je igrica jaka a loš komp

12. Kupiš pentium 2 za nekih 20 evra, i igraš stare igrice. Ili tražiš neku koja može na novim kompovima. Ja sam skoro igrao Diablo 1, mor'o sam da se krljam opet sa Butcherom, al na starom kompu, iz 2000. na njemu je ostalo Age of Empires 1, Diablo 1, i Commandos 1. Tri najjače komp igrice što sam igrao ko klinac.

13. Od jutros dvaput kenjo, juče isto dvaput OPAAA

14. Imam stare kompove Dion(gore pisah), teleportovao ih u vikendicu, i dvojku i trojku, čuvam kad me pukne nostalgija za igricama i onda ću da uzmem pića i hrane i da pripalim na vikendicu.

15. Ne videh, čit'o samo poslednji post... :)
    Pa idi u vikndicu, šta se zamajavaš, brat skoro našao soni keca, jt našao segu, i posle tražio soni, još znam znanje i na winning elevenu, drao sam ga ko mladog majmuna... :)

16. Кад већ причате отоме, може ли сад да се игра Дијабло тројка на пирату? Синглплејер ме занима.

17. Moram da se pohvalim da sam našao brutalan video spot

http://www.youtube.com/watch?v=oWM7_POFWsc

Procenite sami kukavci

18. YeahBatch

Кад већ причате отоме, може ли сад да се игра Дијабло тројка на пирату? Синглплејер ме занима.

Jok, nisu krekovali. Nema offline verzije, mater im.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.