Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nisam navikao kratke tekstove, ja kad čujem da neko ima blog ja odmah pomislim saće proseravanje aj zdrao, kad ono međutim. A poezija o tom potom.
A Cara mi me opušteno stavio :)
Dionisio, nešto sam juče čitala, mislim da je bio neki tvoj komentar, ali nisam sigurna možda sam sanjala, koliko si ti mator? Ja sam bila UBEĐENA da imaš preko trijes, ne znam zašto. Htela sam da pitam još juče, ali me mrzelo. Možda sam i pitala već, neam pojma.
Oblake, a kako se taj blog raširi i šta ti sve ne? Sa srećom svakako.
U suštini moraš reklamirati preko društvenih mreža, a nije zgoreg napraviti i povezanu stranicu na fejsu, koja to reklamira. To doduše planiram evntualno uraditi kada nakupim materijala.
Aha, kontam. Treba tu malo i truda, mislim ako želiš da i drugi čitaju to što pišeš.... A ako ne, bole te, bar lepo izgleda. :)
LOL, kako si znala? :) Kog datuma sam rođen? :D
Imam 20, '94 - o, al vazda sam odavao utisak da sam stariji, pojma nemam što...
Ne znam, juče sam neki tvoj komentar negde videla, ne mogu tačno da se setim šta, ali si spominjao neku drugaricu koja je na studijama, a da si ti od nje mlađi. Au, bre... Ne mislim po izgledu, nego ovako si mi odavao utisak kao da si stariji po postovima. Asam omašila, nekih desetak godina, dobro, nije tako strašno. :)
Pa ponajviše vrednujem svoju poeziju, voleo bih da nju malo raširim. Ali ne bih voleo da postanem patetična verzija Đ.B., mada imamo i drugačiji stil pisanja.
Ma to je likuša što je otišla u Ameriku da radi, jeste starija 2 godine, nije 10... :)
Kad smo ispitivali vidru, mislim da misliš na to.
Verovatno je to. :) A za deset godina mislim na tebe, dala sam ti 30, a imaš 20. Dobro, dešava se... Ja sam ionako očaj u procenjivanju SVEGA.
Srećno.
Realno, teško je izvesti biti popularan, ali ne toliko da te citiraju po fejzbucima u današnje vreme.
Пичио сам данас негде око 25 км (гугл мапс каже тако, мада не верујем јер посматра као да је раван пут) пешке и до јаја ми је, нисам се уморио осим што ме ноге боле паклено. Баш је стрмо, зајебаније сићи путем него попети се. А спарина јебена, пљушти киша и види се како моментално испарава са асфалта, ја нисам понео другу мајицу па сам морао да стрпам ону натопљену у ранац и да обучем неки танак дукс. Удавио се у зноју, али ваља. Још размишљам да идем на церски марш за пар недеља, то је око 30 км.
Dzaba, jopet ces biti debo!
Зашто си шетао 25 километара бокте? Која те мука натерала? :/
Из бјеса.
избаци хледб и не вечерај касно.
А јес луд јебо те ћаћа. Зар ти није било лакше да се урољаш и да преспаваш? ПРОВЕРЕН АНТИСТРЕС
био сам пјан јуче, морао сам да избацим токсине
шалу на страну, оће буразер да иде на церски марш, од шапца до текериша па реко да га припремим јер је пичка и неће моћи да издржи ако запичи одма 30 км, а никад није више од 10
Буразер ти је прсо. Позз
Je l' to stvarno toliko tesko jebem mu cvorak? Msm ono, ja sam pre svakog dana pesacio 5 kilometara do Morave na kupanje i nazad... Kontam da je 30 km zajebanije,ali ako vremenski uslovi nisu ekstremni to mu dodje samo setnja,a?