Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Koje godine sine, koje godine? Al ono nek si ti ziv i zdrav, ispiti ce doci i proci...
'14
који то универзитети крећу у септембру ко пачићи малени са школарцима и још имају рок после непуних месец дана ПА ЕЛ ВИ МЕНЕ ЗАЈЕБАВАТЕ? НИЈЕ ВАМ ДОСТА АФЕРА СА СЛИНОМ И МИЋОМ ЈОШ И ОВИ КВАЗИ ФАКСЕВИ, ПА МЕГАТРЕНД КОЛИКО ГОД ПРЕЈАДАН БИО ЈЕ ЗА ВАС ОСТРОГ!!!
NEVOLIM KAPS GASI KAPS
u cg se pocinje 10.09 a rokovi su posle 27.10. Ovo bio probni i ko prodje proso je, ko ne, redovan rok.
Ispit opšteg znanja lolo
Ko je Sinan Sakić?
a) fudbaler
b) pjevač
c) političar
ZAMISLI NEKO NESLUŠA SINANA I NEPOLOŽI
Ja sam se namucijo!!1
bravo brate menjam titovu liku na zidu za tvoju slobu i staljina i lenjina cu da ostavim ali ti si mi idol sada ispod cu da napisem tesla jer je comi pederski poz
hvala brate moj znaci mi to! :*
ćomi
Što si položio mrčo? I kad je bio taj ispit? I zašto ja nisam znao za to? JEBOTEEE
zato što si jado :d
informatika, i eksel i word smaksimumom = 50 (praktični kolokvijumi), obezbijeđena šest'ca, a sad na dalje da pucam još ova 2 kolokvijuma teoriska što su ostala. laganeze, dodži u četvrtak more bit opet njoooo
Lazes, nisi poceo 10-og nego 8-og.
Kad smo te već "trolovali", red je da kažeš i šta studiraš... Infromatiku ne sigurno, kad ti je za ispit jebeni word... :)
moram da vam skinem kapu - perfektno ste me istrolovali, svaka čast hahahaha kraljeviu xDDDDDDDDDD
menadžment, smjer na ekonomiji, državni, go kurac, nešto ko singi ringi.
aлал вјера мајсторе, кидаш менаџмент
Kazace ti se za godinu dana da l smo te "trolovali" - na pocetku... :)
Polaži sad neke ispite iz četvrte ili treće godine, što džabe da čekaš ispite iz prve da završiš sa predavanjima. Probaj diplomski sad prije januara, možda može.
хаахах менаџмент, сиротиња нема пара па мора да излази и полаже испите ПРЕЛОООЛ
Menadžment je prejak baš, gazi ovamo, Milo nam dolazi na predavanja iz više navrata ... Imamo i one aparate po čitavom fakultetu, da nam spremaju kafu, čaj i to .. Ja sam oduševljen, a vi ako ste tako pametni izađite vi na ispit pa ispišite 2 teksta u word-u, u jednom morate da stavite italik, pa da promijenite boju slova, pa tabelu da napravite ... Bolje da vam ne pričam kakvih tu stvari ima, uh, uh, prođe me jeza kad zamislim to...
Ćomi ČESTITAM BATICE, SVE NAJBOLJE ... Srećan praznik braate, da ne zaboravim
Hvala brate, takođe, bismila alah uegber, i tako
samo napred Comi momče, struju mi stvaraj