Moram nekome da se pohvalim

1. Малопре сам у игрици убио лика који је исти Жајк.

2. Nemoj da pričaš da Žajk stvarno postoji?

3. Oficijelna stranica Riblje čorbe na Fejsbuku mi je lajkovala komentar na njihovoj slici.

4. Doso sam do 9500 sa DELIJE VUKAJLIJA.

5. napravijo stranicu sa pljuvanjem po Đokoviću-40 lajka
    tačnije hejt prema izveštavanju o rođenju stijefe

6. svaka čast, brate

de si našo devet i po soma degena koji će da lajkuju stranicu sa nazivom DELIJE VUKAJLIJA, to me interesuje, ti si jebeni mag internet marketinga

7. Komentarisao na fejzbuku komentar na sliku na stranici fejzbuk neverovali ili da-200 lajka

8. Ja imam komentar 756 lajkova, imam komentar na dnevnoj drozi top komentara.
    A Rajdare samo raste broj lajkova, evo dok ovo pisem doslo jos troje. Za 4 meseca toliki broj ljudi.
    EDIT: za Tome: https://www.facebook.com/delije.vukajlija

9. Ja nemam pojma šta ste vas dvojica napisali.

10. Zaokružio dvojku Dansku.

11. danas sam konačno uspeo da odgledam krajeve četiri filma koje sam počeo da gledam još od pre desetak dana...

12. Da li te je neki posebno oduševio?

13. Je li moraju da se gledaju redom ili su nezavisni?
    Hteo bih i ja da pogledam, ali bih mogao samo dva kraja, ako nisu vezani, super.

14. gugi, oni te diradu
    a ja znam da si ponosan jer si jedva
    SPOJIO KRAJ SA KRAJEM

15. danas odgledao i peti... i ajd da je jedan od tih pet bio onako pa i da kažem da mi nije žao... ovako mogu samo da šutiram frižider i da pizdim...
    sledeći put gledam do kraja pa makar stavljao federe na oči

16. Krajevi se potroše,
    počeci uvek traju.
    Početak – eto šta je na kraju!

17. de si našo devet i po soma degena koji će da lajkuju stranicu sa nazivom DELIJE VUKAJLIJA, to me interesuje, ti si jebeni mag internet marketinga

Двоје мојих фејзбук пријатеља си навуко. С ким се ја дружим...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.