Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
хахахаха дабогда точак од икс шестице продо за исто
Traži izvod računa, to imaš i onlajn verovatno i vidi, nize zgoreg da znaš, čak iako propiješ
може ли то у интези да се провери? мислим на сајту
Hm mislim da zavisi od računa, na Hit-u može, za ostale opcije nisam siguran.
Pa, mislim kakogod, ali i ako odeš tamo i tražiš izvod, to je normalna stvar, neće niko da te preispituje zbog toga.
Inače, oni su se valjda sad malo preselili u Čačku (privremeno), sad su onde u Hajduk Veljkovoj, znači isto u centru ona ulica.
doris i anita bizetić me prihvatile na fejzu ♥
brate kakvo je ono spemovanje hahahahahaha
još da su i kosmo i diša tu...
Jebaču, samo da te ne stigne pčelarska kletva: Dabogda imo 1000 košnica; sav med pojo u bolnici, sav ti vosak nad glavom izgorijo.
ваљда неће
ипак нису паре за мене, уплатило осигурање цимеру :(((((
E jbg. Trebao si na drugu temu onda. Nisi ih valjda trosio?
ни динара
eto, za ljekove xaxaxax
- Mogu li nešto da uradim za tebe? Da ti donesem nešto?
- Ne, hvala, ok sam.
- Jesi li sigurna?
- Ok, ako baš hoćeš, mozes da mi skuvaš čaj.
Pet minuta kasnije, dobijem čaj i ovo:
http://www.dodaj.rs/f/2n/pH/nnje8zI/20141210153810.jpg
bravo!
честитке
ja sam jednom devojci poklonio kinder jaje. kad smo raskinuli igračkicu je uništila satanističkim ritualom
idem na zabranjenu srbsku istoriju, konačno u ns!
kakvu zabranjenu srpsku istoriju?
Rajvenko mazio bih te po prstíma.
стајао сам летос на пар метара од деретића, мало сам свршио у гаће
Registrovo kola za sat vremena sveukupno! U SUP-u čeko možda 10 minuta, nači neverovatno, dobio neočekivan bonus životnog vremena, koje ću pametno namenski utrošiti na nolajf!
http://i.imgur.com/gaa8Smr.jpg