Bio sam vec tamo 4 dana, sad ću pet. Stari grad predivan, jedan od najlepših koje sam vidio. Hrpa malih zanimljivih pubova. Bio sam i u Kući Crnoglavih, prosto fascinantno.
Da se razumemo, čim se zađe u predgrađa, euforija Rigom opada, ali stari grad je stvarno predivan.
Al bukv jednu pa za 5 min drugu kao stvarno da citas a ne ovako kao majmun da citas pa te provali mod, onda das dva tri plusa bukv da budes true a ne fejk nub majmun
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Bio sam vec tamo 4 dana, sad ću pet. Stari grad predivan, jedan od najlepših koje sam vidio. Hrpa malih zanimljivih pubova. Bio sam i u Kući Crnoglavih, prosto fascinantno.
Da se razumemo, čim se zađe u predgrađa, euforija Rigom opada, ali stari grad je stvarno predivan.
Zaključasmo Melkiju temu Ljubaf
https://www.youtube.com/watch?v=UnyBJJI2eqs
Golema šteta.
Bukv sad treba hejt na drfke da bacimo
Al bukv jednu pa za 5 min drugu kao stvarno da citas a ne ovako kao majmun da citas pa te provali mod, onda das dva tri plusa bukv da budes true a ne fejk nub majmun
Ejdus obj nema nijednu def za plus, true fact
Log da sam mu sve minusirao
OK, može li mi neko titlovati Caru, ovo stvarno prekardašilo.
Odrastao si covek Carisha, je l te nije sram da kukas oko definicija/pluseva/minusa pisam ti se na njih. Blamage
To traje dan dva, taj njegov pms. Onda sledi 20ak dana teškog, ali na momente kul čoveka, koji voli da bude u pravu, ništa posebno.
I onda opet dva dana verbalne dijareje LOL NUBINE KELTUJETE PRELJUTO NELOLI BUKV FACT DA STE 2011 LVL NUBARA PREDINGOSPOV EJD VAM KOBJAŠNJAVA FACT.
de pustite je na miru, dosta se muči sa menstruacijom, još joj prisedate na muku.
Bukv samo da je kvalitetno min nista od ovoga se ne bi desilo true majmuni
Udahni duboko
Ne al bukv dodje lik hejtuje ejda fazon keltovo sam. Dodjes kaes mu zasto majmune izraste ti picka hotuli skvice
pa ne može samo izrasti, sa pičkom se rađa.
Mada bukv moram priznam da sam smejao dok sam pisao prskanje krvi kroz kurac u oci majmine
Bukv sebe sam odsv novom slozenicom
odsvirao?
*odšv
Odusevio valjda, pocinjem da razumem jezik ove gospoje
Bukv jedna od onih nadrealnih sit kada vds max hotuliziranost ne znas zsto