Da se pohvalim i ja autori dragi, ne idem u tursku ove godine, nista all inclusive, nista deca sto kmece po hotelima, ne idem na more uopste
Vidiš da Plidu kaže 5 dana dosta. Ionako nema za Tursku aranžmani manji od 7 dana. Ko i šiša. Oni gube. Uvek mož' na neko jezero/planinu da odeš čisto malo da izadješ iz dosadne svakodnevnice, a mora će te čekaju dogodine, samo ti sredi taj posao kako treba
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Da se pohvalim i ja autori dragi, ne idem u tursku ove godine, nista all inclusive, nista deca sto kmece po hotelima, ne idem na more uopste :)
Garant oces da se zenis pa se šteka za medeni na maldivima
Ma menjao sam firmu pa nemam odmor jos, tek tamo na jesen
minvajl jaran
Cara zapisuje u onu sveskicu :
Plidu - nikad preko 5 nocenja na moru
tebra zvucis kao da te palma poslao u paraliju
Oprosti mojoj mladosti caro, sta cu se izlezavati, nema nekih sadržaja na moru da me duže zadrže
objasni ti meni kako smo dočli od "eeee kroacija najljepše sve ovde od mora nema niko" do "5 dana puna kapa"
obj na odmoru ti treba 3-4 dana da se aklimatizuješ za početak
makar bio u buljaricama
ode čoek limenkom tamo da pravi haos, prvo veče euforija slučaj saite pliduove zvuke sa najljepčeg mediterana slušaj zvuke ove mandoline
5ti dan: sta cu se izlezavati, nema nekih sadržaja
Hahaha pa tako i jest, mozda malo neocekivano ali ima nas sto ne mozemo puno ni da odmaramo hehe
hvala ti robokape što si izdrdžo 5 dana na moru pregledaj sad sve ležajeve da ne dođe do neke rđe zbog nesavesnog ponasanja i bahacenja
kiša + 2x limenka + sex on d bič > drkljoši u kabiju
Vidiš da Plidu kaže 5 dana dosta. Ionako nema za Tursku aranžmani manji od 7 dana. Ko i šiša. Oni gube. Uvek mož' na neko jezero/planinu da odeš čisto malo da izadješ iz dosadne svakodnevnice, a mora će te čekaju dogodine, samo ti sredi taj posao kako treba
Ma ne kontaju to caramele, nama do mora 3h, mozemo svaki vikend a cara 10h boccc pa kako da ostanes krace od 7 dana kad si putovo toliko
Ima kod nas i aerodromi, ništa se ne sekiraj :)
Avionom na more lol jel rentate kola ili bicikl ili morate da smrdite u all inclusive povazdan al bajo nema potrebe za autom dosli smo AVIJONOM
Mislim da je avion jedino sirotinjska spika onda kad se njime ide na more. U svim drugim okolnostima ima svrhu i prakticnost.
ti sto idu avionom to su oni sto nose najvise paradajza i pastete od kuce.
Pa ili ti plaže blizu smeštaja (ima i dobre all inclusive plaže, čak i po Turskoj) ili se iznajmi auto ili bar motor