Moram nekome da se pohvalim

1. Елек, ништа ти не брини, није то ништа што прасе немож да среди.

Пих, а таман се понадах. Ако је платонска љубав без секса, шта је онда љубав према храни?

2. Љубав према храни је пећински квлт.

3. Одувек сам се поносио чињеницом да сам Балканикус.

4. Знам како је. И ја сам Балканка. Не, ја сам ЈУГОСЛОВЕНКА!!1

5. dobijam graficku karticu 1.5gb ram eh taj rodjendan

6. Otelila mi se junica, dva komata jedno muško a drugo žensko!

7. Честитам, пацове, ја волим кад видим телад, нешто су умиљати и страшљиви :)

8. Da viš' kaki su lepi, ne mož' ih se nagledati!

9. Коначно издао траку! Може се купити за симболичних 2,37 долара!
    http://www.trackitdown.net/genre/trance/track/3716955.html

Лепа вест, након најгорег викенда у животу.

10. Буди хуман, дај линк за даунлоад нама који немамо кредитне картице :))

11. Можеш да сачекаш док дођем гајби, па ћу да је аплоудујем, јер ни ја не могу за џ да је скинем.. Све паре иду издавачима, мени само промоција. Шири линкић ако имаш фејзбукачу :)

12. hajd buksnetino nek ti je sa srećom.

13. Извадили ми крв, није болело лололол. Ја мислио кренуће нафта, какво смеће од хране једем.

14. До јаја. Ја нисам ни знао да се ти бавиш неком музиком, ал оно. И ја се бавим музиком, слушам је. :)

15. Konačno sam dobila PVT od ŽENSKE osobeeeeee! Izi <3 x)

16. I meni, I meni <3 lolololo

17. Elek, nemoj da lažeš, nije to lepo. Moram malo i sa ženama da se družim, smorena objasnila komentarom! Lolo :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.