Moram nekome da se pohvalim

1. Postao sam bachelor - diplomirani inžinjer elektrotehnike! :)

Ocjena - 10.

2. E, jebiga, Kurde, ti k'o da si učenik, a ne profesor. :)

3. То ти је 10 кад му обрнеш референти смер. Свака част.

4. Pa odkud znam kakve su ocene danas...u moje vreme nije imalo ocene minus deset. :-D
    Zajebavam se ja...svaka čast! Čestitam! :-)

('ću ti donesem toster na opravku kad se sjebe...)

5. ('ću ti donesem toster na opravku kad se sjebe...)

I televizor. :) Baš nešto danas pričamo o tome. Naš narod odmah misli da si majstor za popravit sve hepeke. :)

Hvala vam!

6. Svaka cast campyy :)

Iam jedan TV za popravku :P

7. Ih, vidi ga ovaj, TV. Čo'ek ima dimplome, završio čkole, a on TV... Daj mu neki elektromagnetnoidukcioni generator da ga rastavi i sastavi u roku od minut, pa da mi preispitamo malo tu njegovu diplomu... :D Svaka čast maćori, svaka čast. :)

8. Sve ću da vas uzemljim prema Wagnerovom principu! :)

9. Čestitam Čempe na diplomiranju, još da se blagovremeno zaposliš, i moš da kolješ bika opušteno:)

10. Zahvaljujem. A posao je već odavno pronađen. :)
    Tj. poslovi (dva).

8-)

11. Salu na stranu.
    Champy, haxovcu, cestitam covek :)
    Svaka cast, sve najbolje u daljem radu :)

12. Hvala, Sale. Vidiš, i zaboravio sam na taj hax. Kako smo ga samo derali, e! :)

13. Nešto gledam, ja došao ovdje i rekao da sam diplomirao i dobio dva posla. Mislim da bi se tema mogla preimenovati u "Moram nekome da se kurčim", lololo.

14. Jao, sve sami inženjeri elektrotehnike... :) Čestitam! :) Eee, kad bi meni posao bio unapred pronađen...

15. Učlaniš se u stranku (tako sam dobio jedan) ili imaš nekog rođaka u inostranstvu koji ti može šta srediti (drugi). Teško je bez veze proći. Ima slučajeva, naravno, ali tada moraš biti prejak lik, sa dosta nagrada. Tipa našeg Luksa, ljudine i inžinjerčine! :)

16. О Чампи, честитке!
    И да се ожениш брзо, да правиш мале Чампије. лоло

17. Ma, nemam vezu, a ni stranku iza sebe, jbg... A nisam ni kao Luks :) Ali biće nešto i za mene :)

18. Hvala na lijepim željama! :D

19. Imam 4 i 5 iz Analize! Rekao je da ce da mi zakljuci 5!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.