Moram nekome da se pohvalim

1. ел сад ок? лолололл

2. kupla sam 7 pari čarapkica za 500 dindži

Ja kupila 10 pari za 400 dinži.

I sanjam sex.

3. Uspeo sam da popravim đitru! JEA

4. Ja kupila 10 pari za 400 dinži.

pu! zajebala si me! :) e, al ja sam moje kupila u nekoj fensi radnji na terazijama. ha! ;)))

I sanjam sex.

I hear you sister.... :(

5. Skoro pa sam ozdravio.

6. Skoro pa sam ozdravio.

od pada niz stepenice?

ja sam razbio ispit u petak, a i još ću jedan u četvrtak :) kad se kurčimo već

7. Ja pogodim 8 utakmica i 1 gol me zezne za 8000 i nešto. Popravljam se, biće bolje drugi put.... Biće bolje! :)

8. Koliko utakmica pogodiš?

9. Ne bre, buri, to prošlo odavno... sad me sašio neki zajebani virus, kašljem ko tuberan :)

10. 20 - 12 utakmica. :)

11. pu! zajebala si me

E, al moje su zajednokratnu upotrebu. Ujutro ih obuješ, a uveče su pocepane.

12. Kada sam vidio post penzionerke na ovoj temi, pomislih da su se povecale peMzije...

13. Hahaha ladno drakul_a žensko jbte!

14. Pa šta si mislio?

15. dobro bre predrazinjo, oces li ti prestati da bivas bolestan!? i kad zoves na pivo? :)

penzionerka, ove moje su super. radnja peackooks na terazijama, imaju jos svasta nesto lepo, fazon H&M, deluju skupo, a cene skroz pristojne. i imaju normalne brojeve, a ne one sprcene za kinescice i manekenkice :)

16. Ništa nisam mislio, samo sam napisao post onako mahinalno.

E ljudi ja sam ozdravio, tako da može neko pivo da padne.

17. lemaja
    dobro bre predrazinjo, oces li ti prestati da bivas bolestan!? i kad zoves na pivo? :)

Lemi, ćo'eće, pa zlo nikad ne spava :)
    Pivo kad prestanem sa antibioticima :)

18. Hah, mahinalno... :D Dobro, praštam ti ako je tako....

19. Drakula, pohvali se da si žensko :)

20. Hahahahaha, ja sam žensko! :D

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.