Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Геј си ако навијаш за Ливерпул!
znam da si gej jer ne gledas metalocalypse!
http://vukajlija.com/forum/teme/22648
Gej si kada ti za kupovinu afteršejva treba 30 sekundi, a u delu za suhomesnate proizvode sudžuk razgledaš 30 minuta.
Mešalice, to nije gej. Gej je kad ti treba tri sata da kupis raspali afteršejv.
Onda sam ja pederčina najveća. Jebem se za pola kifle, i to one bez susama, i bez soli i guza me stalno boli!!!8
Nikad nisam bila gej, ne znam. Ali poslušaću te.
Gaj si kada se žališ da ti Miša tumbas smrdi
Jebem li ga i za ovo sam gej, važnije mi je šta ću jesti, nego kako ću da mirišem. U stvari ja se rijetko kad i brijem, ali jedem svaki dan.
Gej si akda ti ne radi blutut na fdonu i ne moš sa prebascis padnana!
jer si bio loš kad si bacao na koš!
Хахахах Царо,
веруј ми....Онда смо сви геј.
gej si ako mislis da je navijanje za Liverpul gej
Геј си ако ти је један од ортака геј, а ти не спречаваш то.
геј си ако уопште навијаш за страни клуб сем Олимпијакоса и Спартака.
+1 Ово сам заборавио.
Геј си ако не навијаш за клуб из свог града!
Геј си ако те боле бриге што смо изгубили. Геј си кад кажеш да они играју за милионе, а да се ја нервирам џабе пред телевизором. МРШ БРЕ!
Aj da kažem prije zaključavanja neku pametnu.
Gej si ako koristiš riječ gej, a ne peder ili pederčina. Onda si definitivno gej i to onaj urbani, ziljavi peder koji se vrijeđa kad mu neko kaže pederčino, a primi ga bez vazelina, glat.
peder si ako mažeš labelo