Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Геј си ако си имао перницу у средњој школи.
Znas kako znam da si gej? Menjas carape svaki dan!
Геј си ако гласаш ЛДП и смејеш ми се у лице кад ти кажем да су Жаре и Гоци СВЕТИОЦИ!
Gej si ako ne možeš da jedeš vruć burek dok najbolji ortak pored tebe povraća.
Znaš kako znam da si gej? e pederčina si ako uz taj burek popiješ i jogurt, umesto da ga udeliš pijanoj gospodi.
Gej si ako držiš poster Riki Martina iznad kreveta.
Е знаш како знам да си геј? Имаш гајби теретану, уместо да вежбаш напољу!
Gej si ako imaš para posle jedne dobre pijanke za jogurt. Za burek se nekako skupi.
Gej si ako plačeš na bilo koje filmove!
ne znam da ga jebes
E, jebi ga, od'o si se :)
Znaš kako znam da si gej? Gnušaš se budaka i sekire.
Gej si ako brišeš slinac o ortakovu jaknu.
Gej si ako nisi u stanju da pojedeš sendvič ako si pre toga pišo i kitu držo rukama!
Gej si ako ti se gadi da jedes dok se prica o govnima, ubistvima, itd.
gej si ako to NE radiš. pobogu.
Gej si ako ti je Obama kul. Pardon, onda si pederčina. Gej je tako pederski izraz.
Gej si ako više gotiviš CR7 od Gatuza.
amin!
Gej si ako krenes da trazis sitno kad te kasirka pita: "Jel imas sitno?"
KO JE JEBE, NEK VRACA KUSUR!!!
Gej si ako napišeš "pobogu" u odgovor na tuđi post.
ja se ne računam, žensko sam. valjda. bar tako kažu.. jesam li? o.0
ma gej si ako uopšte ne gotiviš gatuza.