Konstruktikoni su zajebani kace ujedine i stvore Devastatora, al i on može da siše karu Grimloku, koi je carina najveća.
Saundvejv, pa Grimlok.
Rečet je gei.
Saundvejv jebote, u svakoj verziji totalno dominira. Kod mene Saundvejv pa Galvatron, mada ovaj najnoviji Megatron je prekul. (neće linkove da mi ostavi u žutom, gej mi je lap top)
Aj, Grimlok je kul, posebno ono jednom kad je bio pametan, ali i Triptikon je kul dinasaurus. :)
Rečet je gei.
+1 I Oktan je gej. Ali ga volim, kacam gej.
Gej si ako znaš samo za Bamblbija. Gej si ako su ti kul Bejevi Transformersi.
Ma, njegovi filmovi. Reko aj' da probam radi reda da pogledam. Ništa u poređenju sa originalom. Zaspala na pola. lolololo Od Nindža Kornjača oće da napravi vanzemaljce. lolololo
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
gei si ako jedeš Brusketi Mareti
Gej si ako si netolerantan na laktozu.
gei si ako ideš kod lekara za svaku bolećinu.
Gej si ako piješ aromatizovanu vodu.
znam da si gej jer smrdis na parfem
gei si ako uključuješ grejalicu pre grejne sezone.
Gej si ako kažeš da nisi gladan u gostima.
gei si ako ti treba margarin da bi jeo džem.
Gej si ako te prcaju u bulju.
gei si ako ne voliš stare karate filmove
Gej si ako kucaš jednim prstom na tastaturi.
Gej si ako praviš frizuru za fudbal.
Ja volim samo tako. :)
Gej si ako ne zaplačeš kad vidiš ovo:
http://unrealitymag.com/wp-content/uploads/2012/02/terminator-2-thumbs-up1.jpg.
Gej si ako piješ milkšejk.
znao sam da si gei Smorka, ali ti praštam zbog Saundvejva:)
A, kako možeš džem bez margarina? Ajde bez margarina i nekako, ali ako ima putera, pa moram da namažem. :)
Gej si ako ti Saundvejv nije superioran a Konstruktikoni i svi ostali inferiorni.
Gej si ako piješ jogurt sa ispod tri odsto masti.
Konstruktikoni su zajebani kace ujedine i stvore Devastatora, al i on može da siše karu Grimloku, koi je carina najveća.
Saundvejv, pa Grimlok.
Rečet je gei.
Наш како знам да си геј? Гасиш пиво вињаком док мрљаш са сисе надркане рускиње а њена швеца ти пуши док у позадини иде фудбал.
Saundvejv jebote, u svakoj verziji totalno dominira. Kod mene Saundvejv pa Galvatron, mada ovaj najnoviji Megatron je prekul. (neće linkove da mi ostavi u žutom, gej mi je lap top)
Aj, Grimlok je kul, posebno ono jednom kad je bio pametan, ali i Triptikon je kul dinasaurus. :)
+1 I Oktan je gej. Ali ga volim, kacam gej.
Gej si ako znaš samo za Bamblbija. Gej si ako su ti kul Bejevi Transformersi.
Gej si ako vadiš koštice iz grožđa.
ne kapiram, kakvi Bejevi Transformersi sad koi đavo?
Ma, njegovi filmovi. Reko aj' da probam radi reda da pogledam. Ništa u poređenju sa originalom. Zaspala na pola. lolololo Od Nindža Kornjača oće da napravi vanzemaljce. lolololo
Gej si ako jedeš piletinu nožem i viljuškom.