Program za dizajniranje dvorišta i kuće
  • Korle

Zna li neko? Postoji li nešto slično?

• S

Mislim da pomocu ovoga mozes kucu Google SketchUp 8.0.4811, ja sam radio za Google Earth...

EDIT: Program je izuzetno jednostavan za upotrebu. Ima odličan uvod, pomoću kojeg ćete brzo naučiti da crtate i složenije objekte. Nacrtane objekte možete obogatiti teksturama koje simuliraju drvo, beton, travu...

• Jericho

Probaj ovaj. Ili ti hoces da dizajniras spolja?

• Korle

Hvala, baš ću da probam večeras

• Jericho

Nema na cemu. Cemu inace sluzimo mi, dokoni ljudi koji ne znaju sta ce sa sobom na poslu?

• Vita

Google sketchup. Apsolutno najjednostavniji program za 3D crtanje. I ima da se nađe gomila rendera na netu, ako si baš namerio da izgleda dobro.

• Cara™

Google sketchup je program prvenstveno pravljen za modelovanje za google earth, nije da ne možeš da napraviš u njemu šta ti treba ali je radna površina i opcije u samom programo totalno đubre. Sketchup je program za dokone starce!

Ima mnogo kuljih programa koji se mogu skinuti sa torenta, konkretno za uređenje okuććnice i samo spoljni dizajn kuće, ali sa akcentom na dvorište i zelenilo sa ostalim mobilijarom po svim merilima najbolji je Realtime Landscaping 2 architect, mada ima i drugih programa koji su dosta kul.

Za druge arhitektosnke programe za 3d projektovanje ne znam ni jedan da je do jaja a da obuhvata i dvorište i samu kuću.
    Generalno skečap je govno!

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.