U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Da da... zauzeti Vukajlijom :)
Ja se ubih..
Ubismo se od dosade svi skupa. :)
godinama nisam pisala na ovoj temi.. :D
Au,kakva je ovo letargija? :)
Odmah svi po 10 sklekova za razmrdavanje! :))
Na skali od 1-10, koliko vas nervira ova reklama sa konjskom glavudžom?
meni je uplaćen ktitor, poklon jelte, te ne vidim.. inače.. sigurno bi me nerviralo :D
Крис, знаш ли ко ти је уплатио?
Dobri dan. Obzirom da nema nikog na temi trenutno ja da vam postavim pitanje u stilu Jovicica a vi da mi odgovorite (muskarci) kad stignete.
Evo sad videh na nekoj temi da Ox ceka dete, to mi je bas slatko i divno, al mene zanima kako se bre muskarci uvek vise raduju detetu u materici nego zene. Ili je to streotip?
Meni licno to malo bljaksavo al nema veze :)
Ja nešto i ne držim da se više raduju, ali ako je tako onda sigurno jer ih ne pucaju hormoni. Ženski, jelte... I, da... Dobar dan i tebi! :)
No, zašto ovde nema nikoga??? :)
Muškarci su sposobniji da vole i raduju se, od žena. :)
njaooo muskarci su sposobniji da vole!
ha
Nemam pojma zasto ovde nema nikoga :))))
ja sam usamljena pticica na ovom delu foruma.
Oooo, hval'te nas usta... :)
Da, muškarci ne mogu da budu ni frigidni, za razliku od žena. :)
molim?
A kad ne može da vam se digne? Šta je onda to? Problemi na poslu? :)))
Zašto je više pesnika, nego pesnikinja!? :)
Zašto u ljubavnom pesništvu postoje poeta i domina? :)
To samo znači da ne možete da nam se digne! I da ne umete da napalite! :)
Jebote žasto muskarci ne mogu da propuste priliku da se pokažu kao jebači?
Ja znam jednog lika.. Tokom seksa nije mogao valjda da mu se digne valjda bio nesto neraspoložen i razdražen. I lepo devojka odustala pustila film napravila kokice neku kul atmosveru napravila. I on brizne u plač i počne da laže kako mu je mama na umoru te zato ne može i da objasnjava da obicno uvek može i to dugo.
Mislim realnost je da ste vi frigidni koliko i mi :))))
hahahahahaha.... sujeta! moj omiljeni greh! :)
Ali muškarac nije psihički frigidan, ako nije došlo do erekcije, ne znači da je on ne želi. :)