ooo đe si reme...
imamo ista očekivanja borko...
Ja ne volim real... Ne volim ni totenhem, ali real više ne volim... Ja sam za 5:5... :)
Ваљда ће да уроде плодом... Мада не фермам Интер, али он може да добије каталонске цигане...
Hm... :P
http://www.youtube.com/watch?v=q-XmZgxpNd0
Tema zapala za ormar...
ma nije nego mi nema nikoga :)
Ima ti mene, buri! Ne daju mi TV... :((((((((((((
hahahhahaha nije valjda da gledaju turske serije, a ne LŠ?
Много је добра фора гледати он лине стриминг утакмица... Мало сецка, ал барем си уз комп. Иначе, поздрављам вас брзо све... Треба стићи из БГа до Крагујевца и Јагодине, и опет се вратити у Бг....
borko, šta ti radiš kad stalno putuješ?
izgleda da smo ispušili predviđanja....
Тренутно радим као мрчендајзер. Проверавам како је и да ли је изложена роба по хипермаркетима... Од Суботице до Крушевца сам за сад.
Јесмо, и то лепо богами... Овај Шалке има да наканта Интер у сред Милана, и пети има да падне.
e jel to za neki konkretan artikl ili za neku kuću koja rastura više proizvoda? i koliko u prosjeku dnevno pređeš kilometar?
P.S. ispitujem li previše? čisto me zanima čime se sve ljudi bave i kako to izgleda... ništa više
Ma, Borko rastura! :) Dobro veče, dobri ljudi...
đe si marcipan
puče šalke i peti
Evo me. Forsiram čokoladu. Kažu, dobro za mozak. :) Ima li zime tamo đes ti?
bome ima... juče sam ladno iš'o u kratkom rukavu, a jutros jakna i zimski duks...
kod tebe?
Марципан, ти беше из Шапца или Ваљева, ил сам ја нешто побркао? :) И фала :)
Више, имамо преко 300 артикала. Све за кухињу.... Недељно нисам испод 1000км... И то у југу, са све 190цм. Не, ок је.
Лепо рекох. Ал што је Ди Мариа дао гол, страшан гол!
u jebem ti, jugo u kombinaciji sa propalim putevima... ubitačno...
boga ti poljubim, pa ko će upamtiti 300 artikala :)
staklena je iz šapca... ne mogu svi otuda biti
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
ooo đe si reme...
imamo ista očekivanja borko...
Ja ne volim real... Ne volim ni totenhem, ali real više ne volim...
Ja sam za 5:5... :)
Ваљда ће да уроде плодом... Мада не фермам Интер, али он може да добије каталонске цигане...
Hm... :P
http://www.youtube.com/watch?v=q-XmZgxpNd0
Tema zapala za ormar...
ma nije nego mi nema nikoga :)
Ima ti mene, buri! Ne daju mi TV... :((((((((((((
hahahhahaha nije valjda da gledaju turske serije, a ne LŠ?
Много је добра фора гледати он лине стриминг утакмица... Мало сецка, ал барем си уз комп. Иначе, поздрављам вас брзо све... Треба стићи из БГа до Крагујевца и Јагодине, и опет се вратити у Бг....
borko, šta ti radiš kad stalno putuješ?
izgleda da smo ispušili predviđanja....
Тренутно радим као мрчендајзер. Проверавам како је и да ли је изложена роба по хипермаркетима... Од Суботице до Крушевца сам за сад.
Јесмо, и то лепо богами... Овај Шалке има да наканта Интер у сред Милана, и пети има да падне.
e jel to za neki konkretan artikl ili za neku kuću koja rastura više proizvoda? i koliko u prosjeku dnevno pređeš kilometar?
P.S. ispitujem li previše? čisto me zanima čime se sve ljudi bave i kako to izgleda... ništa više
Ma, Borko rastura! :)
Dobro veče, dobri ljudi...
đe si marcipan
puče šalke i peti
Evo me. Forsiram čokoladu. Kažu, dobro za mozak. :)
Ima li zime tamo đes ti?
bome ima... juče sam ladno iš'o u kratkom rukavu, a jutros jakna i zimski duks...
kod tebe?
Марципан, ти беше из Шапца или Ваљева, ил сам ја нешто побркао? :) И фала :)
Више, имамо преко 300 артикала. Све за кухињу.... Недељно нисам испод 1000км... И то у југу, са све 190цм. Не, ок је.
Лепо рекох. Ал што је Ди Мариа дао гол, страшан гол!
u jebem ti, jugo u kombinaciji sa propalim putevima... ubitačno...
boga ti poljubim, pa ko će upamtiti 300 artikala :)
staklena je iz šapca... ne mogu svi otuda biti