Jao, meni jadnoj, šta učinih?!!! Uvredih njegovo veličanstvo!
Sad moram da prozivam po spisku od 13000 ko će da ga teži... Ima da se preznojim! Eto mi kad sam glupava... :)
Нато, хвала, бре! Раскини с дечком, јбт! Ја са девојком нећу, надам се да ти не смета.
Јацка, нисам више величанство, абдицирао сам, Сад држим слику мог прадеде по кевиној линији Ђенерала Недића. И кад ће одговор на мој ПВТ у боксерицама?
Ја волим старије, Пеки, МВВАХ ♥.
Сад баш гледам, од вас четворо овде нисам ни са ким разменио ПВТ, сем један информативни са Натом. Јацка је била у праву, реално мене нико не воли :(
Ne, mene niko ne voli. :(
A plus se znamo i 3D!
Voli te Dankan, on sve voli!
Za vas koje niko ne voli:
http://www.youtube.com/watch?v=QUm8Jf3UsXE
Нато, то ти мислиш МОЖДА. Ја за себе ЗНАМ да бих те нападао да си слободна. Кад већ ова Јацка неће лоло
Нат, можда се знамо, али питае је колико се сећамо хахахаха
Ma hoće Jacka nego tvrdi pazar....
Pa ja sam ti mahnula, pi*ka mu materina, nego ne ovaj zatrpao pa se i ne vidi! Nije sve tako crno! :))
Hahahaha, pa jel ti kažem!
Msm, ne znam šta je sa njima, ali ja lično ne smem! Da Bog sačuva šta bi me snašlo... :)
Neka, natnat, što mi odmažeš... Viš da je ko čičak?! :))
ОВАЈ??? ЈЕСАМ ЈА ОВАЈ ЗА ТЕБЕ, ЈАЦКА??? ТАКО БАЦАШ НИЗ ВОДУ СВЕ ШТО НАМ СЕ ДЕСИЛО??? Очај...
i oće biti tog bluda napokon ili neće???
Dankane, ja tebe OBOŽAVAM!!!! Nek si bio odvaljen ko letva, ali stvarno si moj IDOL!
Jacka, šta fali čičku?
Jao, meni jadnoj, šta učinih?!!! Uvredih njegovo veličanstvo!
Sad moram da prozivam po spisku od 13000 ko će da ga teži... Ima da se preznojim! Eto mi kad sam glupava... :)
biće, buri... biće...! :)
Buri, baš imaš osećaj kad da batališ učenje!
Нато, хвала, бре! Раскини с дечком, јбт! Ја са девојком нећу, надам се да ти не смета.
Јацка, нисам више величанство, абдицирао сам, Сад држим слику мог прадеде по кевиној линији Ђенерала Недића. И кад ће одговор на мој ПВТ у боксерицама?
Ma kako ne fali, ne možeš disati... :)
buri nije ni učio, realno... On samo čuči ovde i čeka da se nas dvoje dogovorimo. Takoreći, puči šljive u dve fabrike!!! :)
Stvarno sjajan predlog! Ne znam kako se pre nisi setio....aj ovih dana.
E, tako... Sad imaš Natu, ja mogu da mirujem, jel da?! Onda slika drugi put... :)
Šalila sam se Jacka, izvoli ga!