U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Šta je sad? Ni ti ne nosiš bokserice? :)
Ja sam crk'o... Jedva sam živ.
Нато, не шали се с тим стварима! Јацка, ипак мора слика.... нисам ја џабе своје слао...
Šta ti bilo, Kiko? Trening? :)
Dobro, nemoj da si dosadan! Evo sad će... :)
Е, сад ћу наозбиљније да ти пустим ПВТ.
Jeste, Jacka. Celog dana sam trenirao, malopre sam završio...
Kiko, sedi odmori malo.
+1
ja snajperišem cijeli dan na sajtu... al' od bluda ništa... ja budem, pa nestanem... al' ovo dvoje stoje vazda na istom mjestu :)
Pa šta si do sad radio! Ja se ovde prevrćem od šlogova, a ti sad zataškavaš. Nema sad da pereš ruke od mog umiranja, ne! :P
:)
Ја више не знам коме се ти мала обраћаш....
Ljudi, zdravo svima. Nekulturan sam, nisam vas pozdravio..
Dankane, brate moj, znaš li ti zašto su nas ranije odbanovali?
zdravo kiko...
Dankane, jel vidiš što ti buri udario +1?! Pa dokle, majku mu da se zamlaćuješ kad vidiš da sam ti aimptota! :))
I onda sam se obraćala tebi, ali ako ne treba, ti reci pa ja da rado prestanem! :)
Хеј, Хај Кикане. Немам, брте појма благог, ако ми верујеш... Ваљда нас Енергија воли као да смо јој деца :)
Kiko, ne talasaj, rekoh ti da nije prošlo 5 dana :)
ОК ЈАЦКА ПОСРАМЉЕН ОДЛАЗИМ СА ТЕМЕ САД СВИ ЗНАЈУ ДА СИ ТИ РИБА А ЈА КАО НИСАМ УСПЕО ДА ТЕ ОДВОЈИМ! САД МЕ ЈЕ БЛАМ, ИАКО ЈЕБЕМ!
Nat, pa ja rekoh da se i meni čini da nije bilo 5 dana.
tebraks, jebi ga, svakoj seriji dođe kraj... 13000 u nizu i nije mala stvar
E, to sam čekala, sve na svetu mi je bilo samo tebe da raskrinkam, a ovo da sam ja riba stavljam u sasvim drugi plan, iako nije zanemarljivo. :))
Sad možeš da odeš, sve vukući te tvoje patofne... :)