Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
jest ovo glupost, ne posla mi poruku...
stiže ih olimpijakos polako :)
Kakvu poruku?
ma ovaj komentar... el se to tebi ikad dešava, da klikneš na ovo pošalji, a ipak ne bude poslato?
Dešava se i meni :)
Pozdrav mornari! :)
Gogo, upravo slušam Panonskog mornara...ccc, veštice:)
balašević je zabranjen u mojoj kući...
đe si gogo...
Eto,rekoh ja da imam šesto čulo.. :))
Mada ni ja ne volim Balaševića nešto.. :)
ma on je za mene jedna najobičnija ljudska gnjida, a kao muzičar mi je OK
Nemoj tako buri, pogotovo za to gnjida..i ne znaš čoveka, da si rekao kao muzičara, pa ajde...
Ne znam,ja poštujem svačije delo i trud,ali mom senzibilitetu ne paše ta muzika.
Ko je kakav čovek-to ne mogu niti hoću nekog da menjam.Jednostavno ,ne razmišljam o tome.
Pa evo me ljudi, a vi kako te :))
pazi nato, čovjek koji ode u hrvatsku i kaže da priča na iskrivljenom hrvatskom, tj. srpskom ili onaj koji ode u sarajevo odma poslije rata i kaže da mu je žao što pripada narodu koji je činio zločine za mene može biti samo to što sam rekao... a da ima dobar smisao za humor, ali stvarno :D
zemo pustili te na forum
Ooo,Dube,hraste matori,pa kako si ti? :))
Evo dobro je, nešto sam izgladnio, ali sad ću još malo na spavanje, izdržaće ćuko do sutra u jutro.
Dube, hoće li ti vratiti defku? Znaju valjda da si onda samo malkice prso, ali ne ozbiljno?
Nije jedna definicija, nego dvije, i njima će na dušu, a ja ne pišem dok se ne vrate moje definicije. Bojkotujem :D
Ja mislim ipak da se samospališ :)))
Ne mogu, onda ću da se osjetim na roštilj i izgladniću i onda ću se samospalim gladan, a to ne želim.
Sad sam ja gladna,lopovi jedni! :)P
JOj, ima sutra da smažem dva doručka, i onda i dva ručka i lagano kući, počinje vikend :D