Ko poslednji pobednik (116)

1. Поспала балавурдија.

2. Forget, rekao bih, nego nema svrhe. :)
    Nemo, zdravo i tebi.

3. Šta radiš ovih dana, Kiko, učiš li ili samo kradeš Bogu dane po sajtu? :)

4. Sad malo manje imam da učim, tako da sam se žestoko bacio na treninge ovih dana. Verovatno sam malo i preforsirao, osećam se pomalo malaksalo... Što se sajta tiče, malo vremena provodim ovde, svratim na kratko. Nekako mi internet postaje dosadan, vidiš da se često dešava da me nekad i nedeljama nema ovde. Šta radiš ti?

5. I ja ređe svratim, nije ni meni interesantno kao pre, jbg... A inače, učim pomalo, koliko se mora :) Sad će aprilski rok i tako... No, trudim se da uživam u ovom lepom vremenu, dušu dalo za neku šetnju :)

6. Кико бре, колико ти имаш година?

7. Nemo, probaj da pogodiš. :))

8. Па покушавала сам, али ен одговараш, па те сад вијам овде. :) хајде, буди добар к'о што јеси, па ми реци :)

9. Pa, eno. Rekao sam ti da samo malo povećaš broj.

10. Godinu dana stariji od Lakija :))

11. Evo, i Forget zna. :)))

12. А Лаки и ја смо рођени истог дана и исте године. :)

13. Eto, svi smo tu negde ;)

14. Најн мајн хер.

15. Spava li se nekome?

16. Спава или спава?

17. Meni ovo prvo spava...

18. Mislio sam SPAVA! Nisam mislio na jebanje. Kad smo već kod toga - kako vaši seksualni životi?

19. Немам примедби.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.