Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Laki,pet u dnevnik za "Makarenu" :))
Jaco,da li je "Ex" u pitanju ili drugarica i ako je neki ozbiljan razlog..ćeraj to od sebe!
Onako pitam informativno... :))
I hvala ti što me braniš!!!!!! :*
E, nisam mogla da izdržim, rekla sam mu...a tebi se baš Jacka "definicija" mnogo svidela, ova Nije skupo...
A ovo drugo što si pitala...ja prekidam, nema više ćaskanja, ende. Ne vraćam se da podgrevam, nema svrhe, idem dalje.
:))*
Ja sa takvim osobama govorim formalno (ako moram da budem u kontaktu sa njima-tipa posao ili sl.)
Ako je nešto privatno,( "drugarica" ) završim po kratkom postupku i ćaozdravo.
Mnogo sam tolerantna,ali ako se pređe ta granica,onda..bež' od mene.
Jedino za porodicu imam više razumevanja i tu sam fleksibilna više neg' što mi treba :))
Ма зло се треба раскринкати на време, да се други не зајебу.
Sad opet imam čas i danas sam opet bila kod zubara...mojoj odiseji nikad kraja.. :F
Е што нема више ове теме на ,,јавне теме на којима са учествовао''? :/
Kako neće dopasti, natnat, odmah sam zamislila neku namćorku kojoj nikad ništa ne valja! Ali nisam imala u vidu činjenice koje si iznela. No, nema veze. Gotovo... :)
No, vidim ja vi se zdale da me savetujete ( i hvala vam ), a ja se samo našalila s Borkom. Rekao mi da sam zla. :(((
:П
Borko,zato što je ova tema opet vraćena u "Igre" ,a to se ne pokazuje :)
Ne damo mi tebe Jaco! :)))
I meni se dopala defka,mislim i da sam je omiljenovala,al' ja ne pratim te programe,tako da mi je baš "legla" :)
Ма бре до пре пет минута ми се приказивала у задњим темама у којим са учествовао, а више не :/
Kako nema? Pa dole ti je ispod tema opštih..
Па имају све осим ове, зато и кажем
E,nema ti spasa,Mujo! :))
IMA LI KOGA ILI ĆU JA POBIJEDITI
Ima. Nećeš.
MISLIM DA NEĆE NIKO... MODOVI SU ODAVNO DIGLI RUKE OD NAS...
kako si nato? vidimo organizuje se neko okupljanje... oće to biti neko prelo ili...
Biće svašta nešto :)
vidim... neki misle i da će bidne tucanja... :)
Opet ja! :)