Ko poslednji pobednik (116)

1. ooo đe si reme...

imamo ista očekivanja borko...

2. Ja ne volim real... Ne volim ni totenhem, ali real više ne volim...
    Ja sam za 5:5... :)

3. Ваљда ће да уроде плодом... Мада не фермам Интер, али он може да добије каталонске цигане...

4. Tema zapala za ormar...

5. ma nije nego mi nema nikoga :)

6. Ima ti mene, buri! Ne daju mi TV... :((((((((((((

7. hahahhahaha nije valjda da gledaju turske serije, a ne LŠ?

8. Много је добра фора гледати он лине стриминг утакмица... Мало сецка, ал барем си уз комп. Иначе, поздрављам вас брзо све... Треба стићи из БГа до Крагујевца и Јагодине, и опет се вратити у Бг....

9. borko, šta ti radiš kad stalno putuješ?

izgleda da smo ispušili predviđanja....

10. Тренутно радим као мрчендајзер. Проверавам како је и да ли је изложена роба по хипермаркетима... Од Суботице до Крушевца сам за сад.

Јесмо, и то лепо богами... Овај Шалке има да наканта Интер у сред Милана, и пети има да падне.

11. e jel to za neki konkretan artikl ili za neku kuću koja rastura više proizvoda? i koliko u prosjeku dnevno pređeš kilometar?

P.S. ispitujem li previše? čisto me zanima čime se sve ljudi bave i kako to izgleda... ništa više

12. Ma, Borko rastura! :)
    Dobro veče, dobri ljudi...

13. puče šalke i peti

14. Evo me. Forsiram čokoladu. Kažu, dobro za mozak. :)
    Ima li zime tamo đes ti?

15. bome ima... juče sam ladno iš'o u kratkom rukavu, a jutros jakna i zimski duks...

kod tebe?

16. Марципан, ти беше из Шапца или Ваљева, ил сам ја нешто побркао? :) И фала :)

Више, имамо преко 300 артикала. Све за кухињу.... Недељно нисам испод 1000км... И то у југу, са све 190цм. Не, ок је.

Лепо рекох. Ал што је Ди Мариа дао гол, страшан гол!

17. u jebem ti, jugo u kombinaciji sa propalim putevima... ubitačno...

boga ti poljubim, pa ko će upamtiti 300 artikala :)

staklena je iz šapca... ne mogu svi otuda biti

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.