ЈЕБАЊЕ 5.

1. ПОМАХНИТАЛО ЈЕБЕМ, РАСТУРАМ СЕМЕ ПО СВЕТУ И ПРАВИМ МАЛЕ ЧАМУГЕ И ИНДИЈАНЦЕ АЛ НЕ И КИНЕЗЕ ЈЕБО ИМ ПАС МАТЕР ОНУ НЕНОРМАЛНУ ЖУТУ! НАБИЈЕМ ИМ НА КУРАЦ ТЕ КОСЕ ОЧИ ГОВНА ГАМАДСКА ЈЕБО ИХ ПИРИНАЧ И БРУС ЛИ!

2. JA CARINIM KO CARA BOGOTAC JEBANJA!

3. Пре јебања сипам риби у чку литар механичког мазива јер не може да овлажи на мене јер нисам џентлмен и романтичан већ брутални варварски јебач и он зна да ћу да је поцепам стога је од стра сува. СУВА !

4. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

5. Јебем зиљаве цаве у Делта Ситију курцем умотаним у ћебе из Коинкасе испред Спрингфилда док их бичујем Зариним фаркмеркама и у рч им гурам штап за билијар. Затим им свршавам на пупак пирсинговани јако и дуго док се у позадини чује аплауз одушевљених нејебача. За то време певам Лејзи од Дип Парпла и чупам их за косу као Блогер обрве! ЈА ЈЕБЕМ!

6. Ја јелен!

7. Jebanje posustaje !!!

8. UGASIĆETE SE, JER VAM NEMA DANKANA I BURZUMA!!!!! NEĆETE JEBATI USKORO, DECHKO

9. Svako poštovanje za palu braću sajebače, ali jebali smo mi dosta dugo i pre njih! JA SADŽGAVAM!

10. Господ не јебе ......... он се КУРВА!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.