ЈЕБАЊЕ 5.

1. SVRŠIJO SAM PO DEFCI

2. JA JEBEM MUČKI, S LEDJA I IZ ZASEDE! KUČKE SEDE NA MOM KURCU I PRAVE PRESEDAN!!

3. ЗВЕЗДА ЈЕБЕ!

4. КИЈЕВО КНЕЖЕВАЦ РАЗАРА КУРЧИНОМ ПУНИ ПО ЦЕЛОЈ ЗОНИ! ЈА ЈЕБЕМ МАЕСТРАЛНО!

5. lol..ja na poslu a pored mene stoji riba sva izgubljena a nisam je skontao i gleda sa mnom kako sloba jebe dok mi je otvoren tab jebanje....:D

6. МУСАШ ЈЕБЕ ДОК СЛОБО ЈЕБЕ А ЦУРА ВЛАЖИ ЈЕР ОНА НЕ ЈЕБЕ! АЛ НИ НЕ ЗНА ДА БИЋЕ ЈЕБАНА ОД СТРАНЕ МУСАША ДО КРАЈА ДАНА! ОН ЈЕБЕ!

МУСАШ ЈЕБЕ!

7. ЈА ЈЕБЕМ ПРАВЦЕМ, СМЕРОМ И ИНТЕНЗИТЕТОМ! ЈА ЈЕБЕМ ВЕКТОРСКИ!

8. ЈЕБАЧИ СЕ УЋУТАШЕ! НИКО ВИШЕ НЕ ЖЕЛИ ДА ЈЕБЕ ПОСЛЕ МЕНЕ ЈЕР ЗНАЈУ ДА ЈА ПРЕДЊАЧИМ! ! СПРДАМ СЕ ЈЕБАЧИ ЗНАТЕ ДА СТЕ СВИ ВРХУНСКИ!!! ЈЕБАЊЕ ЖИВИ, ЖИВЕЛИ ЗА ЈЕБАЊЕ!

9. evo na četu neki Kami. što je prijavio malopre Burzuma.

10. О ЈЕБЕТЕ ЛИ????

11. JA NAJELONIŠEM KURCOM

12. УДАРНИЧКИ ЈЕБЕМ!

13. ЈА ЈЕБЕМ ВИЗИГОТСКЕ РАВЕ АЛИ САМО ОНЕ КОЈЕ МИ БУРЗУМ ДОЗВОЛИ ЈЕР ИПАК ОН ИМА ФЕТИШ НА ЊИХ!!! ЈА МУ ДОЂЕМ САМО КАО ИСПОМОЋ!

14. ПУСТОШИМО ИЛИРИКУМ КОЛКО ДОБРО ЈЕБЕМО!

15. ПУСТОШИМО ТАЈ ИРИКУЛУМ КОЛИКО САВРШЕНО ЈЕБЕМО! ДОБРО ЈЕ ПРЕСЛАБА РЕЧ!!1 МИ ЈЕБЕМО ДУГО ЈАКО И КВАЛИТЕТНО!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.