NOVO: Linkovani izrazi sa desne strane su sada samo za definicije za koje možete da glasate

1. Najzad sam realizovao ovo: http://vukajlija.com/forum/teme/1458?strana=2#post_53564

Javite ako nešto ne radi kako treba. I pazite da se ne zbunite kada u tom spisku ne vidite vašu tek "rođenu" definiciju, pošto za nju ne možete da glasate ...

2. e da, jedini smor (za sada) je što ocenjena definicija ne nestane odmah sa spiska (bez refreša), tako da je fora da uvek klikćete na drugu :)

3. Ја видим своју тек рођену дефку... Можда то не важи за модераторе? А?

4. Trebalo bi da sada radi kako treba.

5. Свака час, (част) овако ћу више да оцењујем, а и до јаја је идеја...

6. Ovo mi se svidja...
    E sad... hajde nesto da se skarabudzi gde mogu da se vide sve nove definicije redom i pregledno.
    Samo klik na link 'definicije', gore, nije dovoljno jer izbaci samo njih 10, plus treba da se skroluje. Treba nam nesto kao do sad, da se baci pogled i da se vide sve odjednom jer ima clanova koji se vracaju i na ocenjene jer im se svidjaju...
    Predlog:
    Na dnu (ne na vrhu!), ispod ovih definicija desno da stoje dva linka... jedan ce prikazivati neocenjene, a drugi sve... Default po logovanju su neocenjene...

7. u pravu si, to bi bilo korisno.

8. Kaizene, ovo sto si uveo je odlicno. Sad na neke defke mogu da dam minus i da ih vise ne gledam :)

9. Kaizene, mozes li da namestis da se ocenjene definicije ne pojavljuju u onom braon polju. Znas na sta mislim... Kad otvorimo neku defku ispod se pojavljuje neka druga, random izabrana :)

10. Ne mogu zbog performansi. Te slučajne def. sjebavaju server samo tako. Zato sam i uveo fazon da se prikaže uvek ista za neki pojam.

11. jao tihi da mi je tvoj mozak da se odmorim malo :P

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.