Tetovaže

1. Jos se neckam, ali razmislio sam vec poprilicno dobro. Ne verujem da cemo opet biti zajedno, a cak i da bude tako, tetovaza bi imala jos vise smisla. Ako ne, onda stoji meni kao opomena da se ne rastajem olako sa nekim koga volim. BTW, ja sam raskinuo jer nisam mogao da istrpim da se nasa veza pretvorila u vezu na daljinu od 1600km sa izgledom na vidjanje 2 puta godisnje.

Jebeno je to... Znam po sebi... Samo što nije tolika daljina, štaviše, manje je mnogo puta... Nekih 70, 80km....
    Prejebena stvar..
    Ali ono ako si odlučio, što da ne.

Ako ne, onda stoji meni kao opomena da se ne rastajem olako sa nekim koga volim.

Da, ja sam za ovo što sam prethodno rekao čini mnoooogo toga, mnogo sam se trudio i pokušavao, ali bezuspješno, i onda eto ode sve u pm... Ali opet kažem daljina je čudo.

A možda postoji mogućnost da kasnije budeš sa nekom pa da te onda grize savjest.

Može i ovo da se desi, ali ako samo realno gleda na stvari, onda neće biti griže savjesti jer je samo obilježio jedan period njegovog života.

2. Колико је јадно то тетовирање имена пичака. У ствари, јадно је тетовирање било чега што асоцира на везу са неком особом. Ни готово братска пријатељства не трају вечно, а камоли везе. Колико ћеш само да их промениш док не уђеш у неке озбиљније године.

3. Evo pesme o tetoviranju:
    http://www.youtube.com/watch?v=IMCnkCIWD6o

Kod tetoviranja mrzim što se deo tela koji se tetovira brije. I onako sam sav dlakav, još mi samo to fali. Radije ću se ofarbam u zeleno nego tetoviram.

4. Ma realno, ne isplati se ubadanje tom mastiljavom iglom samo sa ciljem da se skrene pažnja na sebe. Bitno je ono što nosiš u srcu, a ne na koži. To je moj lični stav i ostajem pri tome. Na kraju krajeva, možda i jeste jedan od problema savremenog društva i to što što se osećanja lakše iskazuju vizuelno nego osećanjima, a tetoviranje je jedan od najjednostavnijih načina da se to uradi.

5. Ništa nije više seljački od tetovaža u boji.

6. @Burzum
    Ozbiljnije godine? Da li se racuna 28? I ne, ne bi nikada tetovirao ime doslovce, jer je kretenski. Ako pogledas prethodnu stranicu, rekao sam da bi istetovirao stih koji me podseca na nju iako je bivsa, objasnio sa i zasto. U svakom slucaju to je vise razloga od 90% tetovaza.

@gamby
    To sam i ja mislio, ali onda sam video neke tetovaze u boji i mogu reci da uopste nisu lose, sta vise neke su odlicne. Ali naravno, sve zavisi od majstora.

7. Evo i moje,uradjena prije 2 mjeseca,i realno ruzna bi bila u crno/bjeloj varijanti :) a ovu na ledjima moram da uslikam pa cu stavim :)

http://i54.tinypic.com/2rehaiv.jpg

8. Malo preblizu uslikana,ali jbg :)

9. E ljudi,ko je zainteresovan da radi tattoo,a zivi u Bg-u ili u blizini,izasla je ponuda na jednom sajtu sa popustima,gde tetovazu 5x7 mozete da uradite za 2900 din! Ako uzmete 2 vaucera,mozete tetovazu 10x14 da uradite...Radi se u Bg Ink tattoo & pearcing studio,pa da ne bih reklamirao sajt,javite mi se na Pvt da vam posaljem link. Jos nekih 9 sati traje ponuda,i ogranicen je broj!

10. Ja skupljam pare za tetu na ledjima i nadlakticama (end no, am nat kidin).

11. е само да вас питам јел против Православља тетовирати се ?
    наравно не мислим сад да Св.Саву истетовирам него било шта, важно ми је то ?

12. Protiv je. Bog te je stvorio savršenog. Ako mu diraš u kreaciju, spremi se da te sukcesivno jebe svita nekrštenih Bušmana u n-tom krugu pakla. I fejl ti trol, racku dete.

13. Рацку, јесте. Ко се тетовира он штети тијело Богом даном и тим чином иде у пакао, осим уклолико се не покаје, исповеди свјештенику и да прилоге Цркви.

14. Zli Racku,

i mene takodje zanima da li se pravoslavlju protivi moja zelja da istetoviram Margaret Tacer odmah iznad mog chmara, kako se nikome ne bi digao na mene ako pokusa da me siluje u zatvoru ili nekom mracnom delu grada?

Ima li pametnih sugestija? Molim vas bez spema i zajebancije, u nedoumici sam.

15. да прилоге Цркви

Кад би ишао на мадагаскар не би ово дао, пу све рекеташи.
    Радије ћу да купим кило свијећа и одем дам као прилог на крст часни, паре не дам.

16. Кад би ишао на мадагаскар не би ово дао, пу све рекеташи.
    Радије ћу да купим кило свијећа и одем дам као прилог на крст часни, паре не дам.

Бог ти је дао избор и од тога зависи хоћеш ли ић' у Царство Небјеско или Пакао да гориш вјечно на мукама заједно са Јеврејима и Американцима.

17. Американци су кул, имају Мекдоналдс.

18. е јеботе све што кажем личи на трол, не знам више да ли сам ја прсо или ви..
    свако питање које поставим је трол, људи научите шта је то ! поставио сам нормално питање јбт..

и хвала гамби на одговору, нешто сам и прочитао да се то као сматра као жигосање шта ја знам, углавном ако поштујеш правила исправног практиковања вере не би требао да се тетовираш..

19. Па јесте, тако је бар мени рекао мој Духовник.