Сатанисти - овде и сада

1. Ја сам чуо да су ти што секу вене чланови организације ЕМО.

xD

2. Je l' imaju neke knjige o tome da se kupe?
    Kod nas mislim.

3. UBIJMO EMOSE PRE NEGO STO SE UBIJU SAMI!!!

4. А онда једимо колаче.

5. Ophedia imaš brdo knjiga - znam da se u novinama deru do neba što se u svakoj biblioteci može naći neka knjiga o satanizmu...
    Al' to moraš da tražiš na netu spisak, mada ako kreneš da ubijaš ljude nemoj da mene posle kriviš da sam te ubeđivao :)

6. Ma laVej je seksisticka vera... Znam, imam drugaricu koja je u tom fazonu, i uopste mi ne smeta :D

7. :)
    Videću baš sutra, ja sam tražila po Platou i nekim zabačenim knjižarama i tamo nema (mada nisam ni mislila da tamo ima, nego za svaki slučaj)...

8. @Ministru - blago tebi, uči te ona o manama lošeg verovanja
    @Ophidia - nisam ti ja ekspert za ovo, sve sam ovo skapirao sa Wikija, čudo što ljudi ne provere nešto kada krenu da pišu...
    @Hipnos - a jel' može i meni malo ?

9. @ЛТ
    Наравно. Све ћемо то колективно :)

10. @Lord Trisa - ma de ona mene da ubedi, ja znam da je to samo trip... A i ne smeta joj sto sam pravoslavac.

11. kukiiiiiz!!! jea!!! aj vont som pliiiiiz :D

12. Može dogovori se sa Hipnosom, ja samo dopremam...

13. Трипозно :)

14. damn! malo smo skrenuli sa teme?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.