Сатанисти - овде и сада

1. ma da UDRI TEMU,na veselje...

2. Žalosno je to što su srpski nacionalisti većinom (čast izuzecima koji se takođe smeju onom tekstu s početka teme), nepismeni kompleksaši kojima nacionalizam uglavnom služi kao opravdanje za mržnju i osvetu svima koji ih podsećaju na detinjstvo u kome su u želji da stalno budu u centru pažnje najčešće ispadali smešni i bivali odbačeni.

Satanisti su mi takođe smešni koliko i svi drugi religijski fanatici. Najlakše je počiniti greh u ime Boga.

3. Sve metalike su sekte i treba ih pobiti!

4. ZA SEKTU SE BORIMO
    UVEK KAD SE SMORIMO
    DOLAZI ĐAVOLJA VLAST
    TO JE NAŠA ČAST
    CURI MAST
    SATANSKA SLAST

5. I treba nas pobiti. :)

6. KРВ ПРШТИ
    ЦРКВА ГОРИ
    САТАНА МЕ ВОЛИ! :)

7. ĐAVO JE UŠAO U NAS
    I MI SMO NAŠLI SPAS
    ĐAVOLU SE MOLIMO
    BOGU PAMET SOLIMO
    SADO-MAZO GOTIVIMO
    PATRIOTIZMU SE PROTIVIMO
    ŽIVELA SOTONA SVETA
    ŽIVEO VOĐA NAŠEG POKRETA

8. Само ми реците ко то пева, па ћу послати инквизицију на вас (а ја да слушам да бих знао која група промовише такав страшан став...).

9. Важи онда... Лепо си смислила Мирјана.

10. Ово је ипак винтиџ на нашим просторима:

Долазим до гроба
    Стојим изнад крста
    Свећу ти палим
    Гроб ћу да ти развалим.

КРВАВА! ОСТВЕТА!
    КРВАВА! ОСТВЕТА!
    САТАНСКА!

xD

11. "A jesu li se bile oglašavale vjerske organizacije kad je pank grupa The Exploited imala koncert u Beogradu, jer oni imaju pjesmu "Fuck Religion", i ako su reagovali, ima li koji link povodom toga?"

Mešja, sad tek videh tvoj post. Skinsi su prekinuli taj koncert u SKC-u tako što su ubacili ubacili suzavac u salu. Eto ti reakcije. :)

12. Ја сам чуо да су пандури убацили убацили сузавац.

13. Nemam pojma, ja ovo pročitao u novinama dan-dva nakon svirke. "Blic", valjda.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.