Novi moderatori penzioneri i izbori

1. ma, sta se sekirate :) Ako neko ne valja, lako ce da se penzionise. Ovo kajzen proba da napravi sistem po kome necemo samo da glasamo za moderatore, nego i za predloge, primedbe, i slicno.
    demokratija bato. novi svetski poredak. glas potlacenih masa. kenjam.
    princip tipa: trazili ste, gledajte

2. U jebote... Nisam bio neko vreme na sajtu, i tek sad vidim o čemu se raspravlja. Usput sam nekako i pročitao ovih 100 postova.
    Što se mene tiče, za moderatora treba postaviti osobu koja stvarno ima vremena za takve stvari. Na Vukajliji sam od decembra, i mogu reći da su svi moderatori uvek bili prisutni maksimalno ( bar svi,manje više ). Dakle, novi modovi treba da su:
    -zrelije osobe (npr. preko 23-24 godine)
    -Zaposleni na mestima gde su ispred kompa po ceo dan , kao što je Kurd
    - osobe koje nisu krute ili Pe-esovci
    Uostalom, Kaizene, bez obzira na sve, mislim da trebaš sam da izabereš novi tim. Da sam ja Administrator, i da sam stvarao nešto 3 godine i nakupio manje više 200 vernih članova (od 11000), ne bih se izlagao takvom riziku, (mislim,"riziku", ja ne gubim ništa).
    Nađi ti danas 200 ljudi na koje možeš da se osloniš.

3. Korleone, vidim da nisi obaviješten, na ti ovo pa pročitaj:
    http://vukajlija.com/forum/teme/2225

4. Mesjo sta ti mene lazes na fejsu,sram te bre bilo.:D:D:D:D:D:D

5. Ja sam mislio da si se (sise, hehe) zajebavala ono.

6. Uslogirana demokratijo crkni vise i resi nas muka! Diktatura, bato, bi sve to dovela u red!
    Jedno pitanjce, sta je falilo dosadasnjem nacinu izbora moderatora?
    'Ma jok, sto jednostavnije kad moze komplikovanije, daj da se ljudi lepo siti isprepucavaju ko, sta, kako, a zasto kako kad bi bilo, trosimo energiju za badava. Sto da ne.
    Ili cale ide teorijom: 'zavadi pa vladaj'? hmmmmmm...

7. U pravu je Zone, Kaizene, smjenjujemo te demokratski isto ka' što demokratski biramo nove moderatore. Još noćas si na funkciju, a sutra leti kako znaš i umiješ.

Ja ne znam što se narod toliko utripovao da će da propa'ne Vukajlija zbog ovoga načina biranja moderatora. Čovek jednostavno unosi novine na sajtu, sad, te novine se ne mogu svakome sviđet', ali jebiga, ni mene se nešto ne sviđa ovaj novi logo Vukajlije, pa se ne bunim, štaviše, puca mi kurac za logo, nisam ja zbog njega tu. Mišljenja sam da neće ništa poć' loše zbog ovakvoga biranja novih moderatora, živi bili pa viđeli.

8. @ZoneZamfirsko: Post approved. +3 reputation points.

9. И тако је Вукајлија кренуо ка нацизму....

10. Meщa, откад форсираш зидни полупрофил?

11. Uh oh... offtopic alert.

Abort NAOW!

12. Ovaj sistem je posteniji jer se ovde i clanovi pitaju,a ne samo moderatori.
    Da su se clanovi ranije pitali sigurna sam da nekoliko sadasnjih modova ne bi uopste bili modovi.:D:D:D:D
    Ja vise necu ovde da vrsim samopromociju,ali cu da obecam samo jedno:
    Ukoliko budem postala mod(sto vecina clanova ne bi volela jer se plase da se ne promenim,jer me vole ovako blesavu)ima da pobrisem sve svoje teme koje odavno ne piju vodu i sve one spamove.:D:D:D:D
    A,ostalo sta bih radila kada bih bila mod necu ovde javno da iznosim,koga to bude zanimalo neka mi pise PVT pa cu mu tamo odgovoriti.

13. Džimi, to je sad in i urbano. :)

14. mif 0_o, evo ja ću da se napijem ka' guzica ako tebe izaberu za moderatora. Ura za mif 0_o! Dolje gaće, gore noge i demokratija! :)

15. AMAN!!!
    Barra, za(h)valjujem, al' ako su ti poeni za moderatorsku super-kul poziciju, iako mi je staz ovde vec za solidnog penzionera, imam ja i gluplja posla, u te pametne ne bi da se mesam.
    A sad!!! Najsjajniji od svih sjajnih predloga!!! SVI U KAFANE! Ajde, ajde, sic! BRZE!
    I cale daj to resenje vise, da se ne zarati ovdi...

16. Ako baš moram da predlažem, evo:

Predlažem sve one koji su izabran za neku funkciju na ovoj temi (osim onih koji su već moderatori). :)

17. Па, да, глупо би било, како може мртав човек да наследи самог себе :)

18. Мислим ако је океј плата...
    ...за славу се ради...хм
    ок, гласаћу за викенд кад председник Владе склепа гласачку машину :)
    Поштено!

19. Selenijum za moderatora!

20. Не бих да звучим малициозно, али...ма, кога ја зезам, волео бих да звучим малициозно: зашто скоро нико није номиновао Баррацуду за мода? Зар ви не знате колико би он желео да буде мод и шта би све дао?
    Хајде, крените, крените да га номинујете...знате да луди зато што је његово име само једном споменуто...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.