Novi moderatori penzioneri i izbori

1. a za to sto ste mi obrisali pradevojchicu naboshcu vas na namashcen kolac.TO JE BIO FILOZOFSKI TRAKTAT jbt.Vi obicni smrtnici :)

2. Da ti se takve definicije "filozofski traktorovi" ne bi brisale, prvo moras i sam da budes moderator :P

3. Sto je ova tema otkljucana?

4. Zato što je niko nije zaključao.

5. Откључана је, јер чекам да ми Рокејнђел одговори шта се то озбиљно десило. :Д
    (вратити се 10 постова уназад)

6. Ja sam kao i svaki normalan clan iskoristila svoje pravo da prijavim defku za brisanje,i onda je dzimi skocio i nastao je ceo cirkus zbog toga sto je po mom misljenju ta defka bila za brisanje,a dzimiju se svidela,a u stvari na modovima je da procene da lice je brisati ili ne.Nisam ja pljuvala nikoga,ali prema pravilniku ovog sajta ja imam pravo da prijavim definiciju,a moderator ako hoce da je brise neka je brise.

7. Колико сам ја сконтао први пут кад сам крочио на овај сајт, све дефиниције припадају Каизену, 24 часа након што их напишемо. А пошто су модератори његови заменици имају право да је избришу или оставе без обзира на жељу аутора.

8. To ja sve vreme govorim.Moje je pravo da prijavim,a mod neka cini sta hoce,ne mesam se i ne insistiram.:D

9. Ја тек сад проваљујем да је Шана - Рокејнђел. Изгледа да много тога прима к срцу. А ја се ни не сећам тог инцидента о ком она прича. У ствари, нешто као кроз маглу.

10. Ne primam ni ja k srcu!To se vidi po mom smajliju :D.Ako nema smajlija,onda sam ozbiljna.:D

11. Posto sam odbanovan zelim da budem mod, Karleone zavezi! (jos uvek pamtim onu tvoju definiciju!) :))

12. podrzavam te u tvom pohodu na mod funkciju,ja bi hteo da budem co-admin..

13. Jel mogu da budem jednu sekundu mod (samo da bi mi pisalo da sam Penzionisani mod u profilu) hehehehehe to bi bilo tako smesno ! mooolim vas.

14. Evo sav svoj kredibilitet dajem na ludog da postane mod jednu sekundu

15. Севасте, баш си емо.

16. Hahhah... kredibilitet... sevast... hahahahah

17. Ево ја улажем Скочка :)

18. Veseli me to sto se prst uvek smeje kada se ja shalim.Dzhimi znas li ti za onu pricu kako su popu Shimi ukrali bicikl, a covek bio iz Vojvodine.Tamo kad ti neko ukrade bicikl ti ga vidish, daleko daleko, cak i posle nekoliko sati jer je nekako ravno, linija, da nema kuca ne bi niko mogao da ukrade bilo shta.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.