Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. Бели Лооди Зник

Kako vam nije žao, odmah se vidi da je Naša draga lila ponižena! :P

???????????

2. Моли се Стефи Костић да врати кулен власнику.

http://www.newmoonmovie.org/images/happy-birthday-edward-cullen.jpg

3. Beli, PVT.

Ali svrš i jeste delimično u pravu, zato sam ja paranoičan, što se može potvrditi! :)
    Buksnetino, nemoj ti banjavam tu na gajbu, da te pokrađem! :)

4. Caro, nije mi jasno brate što nećeš da dodješ. Dolazi Marko Pinki, mislim jebote, pa to se ne propušta. Možda banu i SES ili Ninka, pa da padne KOBJASN!

NINKA PREPISUJE TETRALOL OD 200 MG!

5. Dolazim 99,9% ako me pusti žena! Proverena informacija...

6. ako me pusti žena

Znači ne.

7. Pomolite se Bogu da Dragana (majka moje đevojke) pušti ovu da ide u Bg, dakle ako dotična nju pušti, eto i mene tamo sto posto, jer mi je crnjak da se drkam po vozu sam

8. Ja sam komunista, ja u Boga ne verujem. Al ima ovde rišćana kolko oćeš pa nek se mole.

9. Moli se kome oćeš, samo da je ova ugasnica pušti, pa ću se molit' i budi ako treba

10. Aman čoče jel si ti lud il ti noge smrde? Ja mogu samo pokojnog Maršala da zamolim da je pušti.

11. Pomolite se Bogu da Dragana (majka moje đevojke) pušti ovu da ide u Bg, dakle ako dotična nju pušti, eto i mene tamo sto posto, jer mi je crnjak da se drkam po vozu sam

Dragane su fine, pustice je.

12. Ја вала с Драганом имао само лоше искуство. Опаке су то змијурине. Натераће те да поверујеш да ће пустити ћерку у Београд, а онда... моша у последњем тренутку.

13. oce bit valjane picetine?

djembeli

14. Ako Djembeli dolazi eto mene....

15. Ja sad neću, prozivaju Dragane!

16. Dragana energijo, ša vredi da ne dolaziš ako smo ja i djembeli tu. Reci mi, kada si rekla da se čuveš mislila si na đembelog, jel da?

17. nie jedina koja se cuva, mnoge me vec smaraju na pvte da dodzem na to vase okupljanje. mozda cu i da banem ako mi se digne karina

voli vas djembeli

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.