Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. leela
    Dobro, nisam znala da ste toliko osetljivi na predloge....mene licno zanima ko ce da dodje

Kako vam nije žao, odmah se vidi da je Naša draga lila ponižena! :P

PrankMaster
    nemoj da me teraš da te odvalim u pesu ili u kanterima ili u uličnom fudbalu...

Koliko ti dečko imaš život. Idi jebi nešto. ;)

PM EDIT:
    Beli ne smeš da vređaš, za to se dobija ban... Dakle 3,2,1...

Nemoj da ga prijavljuješ, pusti ga, primitivan je.

PrankMaster

Neka oljušti malo bananu on, čisto da se smiri malčice.

kopirano sa teme "prijatite autore koji vređaju i spemuju.... hahahaha, kakve dece ovde ima xDD http://vukajlija.com/forum/teme/13176-prijavite-autore-koji-vredjaju-i-spemuju?strana=80

2. Немојте ме јебати, не знам човека. А и ја не кријем своје дупле, што бих крио и сад? Човек је једноставно цар, то се о'ма види.

3. Гарант је неки твој. Изваљен си, јеби га.

4. Можда набавим пиштољ

Tetejac: 200E
    CZ99 kal 9: 300E
    Magnum 357 (china): 500E
    Škorpion:600E
    Kalašnjikov:150E
    Zolja:50E
    Ali pssssssssssst da ne padnemo u muriju. Signal je tri zvižduka, pa dva duga i onda glumiš sovu tamo u parku u kraju

5. Понеси ми зољу. И један магнум. Може и ЦЗ99 један, а и тетејац. Калаш спакуј у кофер, а шкорпијон стави у штек, испод клупе, оставићу ти паре испод контиша код максијевог службеног улаза.

6. пеђолино, неш ме победити лолололололол

Е људи овај СВРШ убива ДЕФКАМА!

7. Е људи овај СВРШ убива ДЕФКАМА!

Па да, кажем дупли лололололо

8. Biće spakovano sve. Ali pola para ostavi kod tog kontiša a drugu polovinu u kanti za smeće od pekare "Gak" i pssssssssssssst da ne padnemo

9. Vama nije palo na pamet da neko od nas radi za BIA?

10. ОКеј, иначе ако ти буде затребало још нешто моја адреса је Марка Челебоновића 22/16 Куцнеш три пута за 5 минута и ја знам да си ти. Само пссст, имам на гајби 400 грама марихуане и 400 грама марихуане.

11. Букснетина™
    ОКеј, иначе ако ти буде затребало још нешто моја адреса је Марка Челебоновића 22/16 Куцнеш три пута за 5 минута и ја знам да си ти. Само пссст, имам на гајби 400 грама марихуане и 400 грама марихуане.

Da li želite da budete anonimni?

12. Vidi ovu dvojicu, pa mi smo komsije :)

13. Имаш значи 800 грама лолоо и имаш један ПВТ

14. од толико окупљања заборависте на јебање!! АЕЕЕЕЕЕЕЕЕ БРЕ ! НАВАТАЛА НАМ СЕ ПАУЧИНА! http://vukajlija.com/forum/teme/23138-jebanje-5?strana=29#post_1183783

15. иначе да, тема је јебена пропаст.. Ја сам реко Ремету да не буде равничар и да не отвара посебну тему, ал не он човек једноставно никад не слуша старије лололо

И сад види на шта се све свело?? НА ШТААААА!!! ЛИВ ОКУПЉАЊЕ АЛОУН!!!!

Ех што волим кад закључам темуууу

16. Buksnetino, saću da te proverim, ako si slagao...ccc

17. Пошто чујем од неких људи да нећете да вас спомињем, ја вас напушћам! Уздравље! И за окупљање ћу после свега овога дебело размислити. Љуби буксна.

18. Važno je samo da ne dođu modovi.
    Ako se svi okupe na jednom mestu,postoji realna opasnost da se tu na (naravno sasvim slučajno) nađe i neka tempirana bomba ili neko drugo eksplozivno sredstvo.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.