Nikog nije pominjao. Sedeo i gledao. Malo dalje od nas sedeo. Čitao Politiku, ali Politika je bila okrenuta naopako a i imala je izbušenu rupu na sredini. Nismo komunicirali sa njim, čak ni pivo nije došao da uzme.
Juče su mi svi koji su bili DOKAZALI DA SU VEOMA DOBRI LJUDI! Krenuo sam da delim JEDAN EURO BLOK od 100 grama (doneo mi električar ) , doduše tvrda srca( razumite me, ipak je euro blok moja dugogodišnja ljubav) i na kraju su svi okupljeni uzeli toliko sitne delove, da je meni ostalo 47% table euro bloka! Kakav divan gest kakava plemenitost... A polovina pripita otkidala parčiće....
Utisak dana -1. ELEK JEDE
2. MRMUN JEBE
3. FEJS POMERA UKOPANU KLUPU
4. (ovo je tajna šššššš) Mrmun NE piški iza drveta....(al o ovome NE SMEM da pričam da me ne banuje....)
Šta zna dete šta je ukopana klupa? Kada je bio mali, slučajno je preturio autobus jer mu je odletela lopta ispod, tada je saznao da on nije obično dete, danas radi kao super heroj u Smederevu...
Pa jedino što su ženske radile jeste: Lemaja je jela. I jela. I jela. Natnat je sedela i pravila joj društvo, a Energija je veći deo vremena bila na moderatorskom podforumu. :)
E, bilo kul juče. Baš sam se lepo ispričao sa Pajkom i njegovom devojkom.
Elek NE JEDE, Elek MRLJAVI! Kakav na jelu takav na delu :P
Reme je sabio desetak piva, skidam kapu. Al' nije davio da 'oće da bude mod, baš me iznenadio :)
Ko bude kačio slike i klipove, neka se seti Džimijevih reči:
И мојне да сте качили фотке, осетићете гнев мој и Мрмунов сладећи пут! :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Nikog nije pominjao. Sedeo i gledao. Malo dalje od nas sedeo. Čitao Politiku, ali Politika je bila okrenuta naopako a i imala je izbušenu rupu na sredini. Nismo komunicirali sa njim, čak ni pivo nije došao da uzme.
ahahahahahhah :D
Bilo je vama lepo, koliko ja vidim :D
Kaizen izgleda k'o zmaj. Lolololo :)
Juče su mi svi koji su bili DOKAZALI DA SU VEOMA DOBRI LJUDI! Krenuo sam da delim JEDAN EURO BLOK od 100 grama (doneo mi električar ) , doduše tvrda srca( razumite me, ipak je euro blok moja dugogodišnja ljubav) i na kraju su svi okupljeni uzeli toliko sitne delove, da je meni ostalo 47% table euro bloka! Kakav divan gest kakava plemenitost... A polovina pripita otkidala parčiće....
Utisak dana -1. ELEK JEDE
2. MRMUN JEBE
3. FEJS POMERA UKOPANU KLUPU
4. (ovo je tajna šššššš) Mrmun NE piški iza drveta....(al o ovome NE SMEM da pričam da me ne banuje....)
HAHAHAHAHA!
Je l' bar bio pijan? :)
Ne, samo je hteo da dohvati frizbi.
Ostala mu navika od prošlih okupljanja , to sa pomeranjem klupe...
Šta zna dete šta je ukopana klupa? Kada je bio mali, slučajno je preturio autobus jer mu je odletela lopta ispod, tada je saznao da on nije obično dete, danas radi kao super heroj u Smederevu...
Eh, da, nema gde nismo igrali tetris :)
A zašto ne kažete da je bilo grozno, da mi bude drago što nisam bio? :)
Reme, ja mislim da je Kaizen ipak 'teo pivo, al' da se stideo, video si ga posle kako prekopava kantu. :)
Ko je to vikao hjumiliješn?
Ja, kada je Mrmun dobio Džimija u obaranju ruku. :)
PM EDIT:
A zašto ne kažete da je bilo grozno, da mi bude drago što nisam bio? :)
Bilo je očajno, bilo pijane stoke, nije bilo tučnjave, nije bilo ničeg! Samo zagorelos'! Sledeći put dođi! :)
E, pa šta je sa fotografijama? Ima li kakvih sisa?
O jebote, šta vam je s tim sisama, sad me i na četu spopadaju! Nije bilo sisa, nije čak ni bilo slika toliko! :)
Ili u prevodu, neće da vam da slike. :)
Ne, ne, to moram da čuvam, moram da onanišem večeras. :)
A sisa?
Pa jebote, sve što sam pročit'o je da je neko jeb'o livadu, ovaj iznad njega drk'o, fejz čup'o klupu iz crne zemlje...Niđe žeMska!
Pa jedino što su ženske radile jeste: Lemaja je jela. I jela. I jela. Natnat je sedela i pravila joj društvo, a Energija je veći deo vremena bila na moderatorskom podforumu. :)
E, bilo kul juče. Baš sam se lepo ispričao sa Pajkom i njegovom devojkom.
Elek NE JEDE, Elek MRLJAVI! Kakav na jelu takav na delu :P
Reme je sabio desetak piva, skidam kapu. Al' nije davio da 'oće da bude mod, baš me iznenadio :)
Ko bude kačio slike i klipove, neka se seti Džimijevih reči:
S tim što kod mene nama smajlija. Ne zezam se.
Uuuu, evo već se treseeeem....