Okupljanje Vukajlijaša - Beograd

1. Brate oni nešto kriju od nas garantovano, nešto muljaju opasno...

2. ma sekta to bre..ne razumem ovog Mrmuna samo, on dečko lep ki upisan...šta ima da krije...ajd da je Fejz nešto da se buni, on je klinac pa da se ne zna da je klinac, al Mrmun, ič mi nije jasan....

3. On se krije, jer ne jebe, nije jebo ni na okupljanju, frljali frizbi po livadi ceo dan viš i sam...

4. Па било је кул, а ви то схватите како хоћете...

А Пранк је стварно понављач, све мора да обнови.... А чудо једно, паметан дечко...
    И Елек ме је разочарао са мрљављењем, никад од њега човек! Какав на јелу такав на делу!

5. Мен' никад неће бити јасни људи који инсистирају на сликама са разних окупљања, а кад их не добију, кажу како се неко крије. :) ЈЕБОТЕ! Мислим, ја да желим да се кријем, не бих се ни појавио на окупљању никада. Онда се поставља питање, ако ти је толико стало да видиш слике и људе на њима, што ТИ ниси дошао на окупљање? :)

Ја, искрено, не волим да се каче моје слике на нет, пре свега зато што не треба да их имају људи који нису присуствовали догађају или чему већ, коме сам ја присуствовао. Океј, ако смо сви били тамо, и ако смо се сликали (мада се ја нисам сликао, сликали су ме), онда нека те слике циркулишу међу онима који су ту били и нека их ти људи задрже за себе. Осталима који нису били ту - ко јебе матер. Ако их толико занима како изгледам, нека дођу на неко следеће пијење, ево, лично ћу их позвати.

Да не помињем колико су слике склоне злоупотреби кад их неко јавно окачи без туђе дозволе, јер људи су манијаци и воле да скидају туђе фотке, фотошопирају их и спрдају се. Неко ће рећи да сам параноичан, али нисам, знам људе који су жешће најебали због тога. Један тако изгубио посао.

6. Džimi, chill brate, neće niko onanisati na tvoje slike, dogovorimo se onomad da nećemo stavljati ništa, tako će i biti. :)

Borko, jebiga, mora sve da se utvrdi. :)

7. jebaga, ja sam morao kod ženinih na ručak....zato nisam došao...a žao mi...

al okej, ako je tako evo više neću ništa da kažem...

8. Пранк, ти не утврђујеш, то је кад успеш па радиш поново. Ти понављаш!

9. Јавио бураз не мрачи бре!

10. jebaga, ja sam morao kod ženinih na ručak....zato nisam došao...a žao mi...

Уместо као човек да ручеш с Електрићарем... :) Натенане.

Džimi, chill brate, neće niko onanisati na tvoje slike

Не бих се ја кладио у то! Шала, наравно. :)

11. eto sad i mračim...okej, kako god....

12. al okej, ako je tako evo više neću ništa da kažem...

Си кул бре? Ај пвт

13. Džimi, polako, na sledeće ćemo dovesti više žena, e onda pokaži šta umeš. :)

14. Еа колико су често та окупљања? Заинтересован сам да дођем. Бураз и ја, тачније.

15. A čekajte sad... Ja nisam video da me je neko fotkao. Evo, ako vam je baš stalo da vidite, neka okače moje fotke, ako ih ima uopšte, neću da se ljutim.

16. Мрмуне, да окачим оне твоје кад си још био ћосав? :P

17. Koje kad sam bio ćosav?

18. On je nekad bio ćosav? :D
    Ko bi rek'o :p

19. I otkud tebi moje fotke, pervertu jedan? :P

20. Mrmune, snimao te Ludi Čak dok si jebao poljanče, i dok ste Džimi i ti obarali ruke. Ja mislim da je to suficijentno. :) Samo da ga nađemo. :)