Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Hahahaha pedala, tnx for the instrakšns :) Ali nigde ne piše šta da obučem, znaš da moram na vreme da smislim da bih došla :D
al ce da se prdi za medalju,Jaran ce da bude nista za katastrofu na adi :)
Što ziljawije Nadžak. Mwa mwa zilj zilj :)
E to je lako xD :počinje da rovari po stvarima:
O reme nisam znao da je neradni, nemam crkveni kalendar XD
Ako je tako onda si ga do jaja izabro.
Vidimo se tad XD
nadzak sta kazes?
http://i39.tinypic.com/erzjuv.jpg
vidimo se tad onda. :)
Ja sam danas provalio da mi se baš baš baš baš baš baš dolazi na ovo okupljanje...
Dakle, ako budem imao para dolazim sigurno, vjerovatno sam, ili možda dovučem snajku vukajlije, tj moju đevojku, pa neka se ona smara tamo dok ja kenjam unaokolo. Što se ljepote tiče, ne znam, možda ću stavit' kesu na glavu da ne popadate kad me vidite od tolikog zračenja, ali dobro, nać će se neki kompromis valjda.
I da, valjao bi neki roštilj da se raspali i 100 kila mesa, vi častite, ja jedem, i pivo me častite jer ću sve pare da ućarim dok dođem do tamo :)
nadzak sta kazes?
Nije moj fazon ;)
Zato što nema kozu na slici?????
Bravo industrial. A na okupljanje obavezno nosim neko živinče, čisto da me prepoznate pošto niko ne zna kako izgledam :)
sto bosanci kazu mesa ko drva
Radi mene kaži i KA GOVANA samo da ja imam da jedem :)
... Što se ljepote tiče, ne znam, možda ću stavit' kesu na glavu da ne popadate kad me vidite od tolikog zračenja, ali dobro, nać će se neki kompromis valjda.
Умрех.
Нарциса, о боже :))))
dovescemo kalakotru iz picinog parka da ublazi markovu lepotu :)
Нарциса, о боже :))))
Ja sam samo realan :)
Ne može mi niko ništa, ljepši sam od mnozine :)
I kad dođem tamo, pa kad me vidite ima da se krstite, klošar raspali, niđe veze :))
@nadžak - ako budem u Bg, možemo da se dogovorimo pa da idemo tugedr...taman da izogovaramo zajedničke nam prijatelje ;)
jeeeej, možeee :))) Volem da ogovaram xD
vidi teodore,ako budes dolazila ponesi onaj crni sesir :)
važi, Pajko, nem problem...
samo da budem u BGu i uživancija :D