E jebaga, onda moramo da krademo kokoške po selendrama. :)
Veruj mi Prank biće nas mnogo više od 35, verovatno više i od 50. Mnogo nas je Beograđana, a svi bi voleli da dođu na okupljanje. :) Još ćemo imat i goste iz Novog Sada, možda Bosne i Crne Gore. :) Olololo, biće nas dooosta. :)
Pa to da, ali ko će stići, ipak je to dan posle Vaskrsa? :)
Biće, biće. :) Biće pičvajza. :)
Ne bi bio dozivljaj reme...
moje drustvo je za jedan prvi maj imalo tako inteligentnu ideju da vrtimo gudu.
Mi mladi, neiskusni i gladni, Ljubisav (tako smo mu ime nadeluli), spolja zagoreo, unutra krvav....epilog-kuipovali pljeskavice od logorasa pored :(
p.s. nato, videh na temi o sarmama da voliš paprike punjene sirom, me too, u grčkom restoranu u 27. marta imaju fenomenalne papkrike punjene fetom, mmmmmm!
Reme, to što se ja javljam na temi i što se na kraju uvek pojavim na okupljanju ne znači da možeš da me staviš na spisak ljudi koji dolaze. Stavi me pod možda. :)
Reme, to što se ja javljam na temi i što se na kraju uvek pojavim na okupljanju ne znači da možeš da me staviš na spisak ljudi koji dolaze. Stavi me pod možda. :)
Dobro, ajde zvanično si pod možda, a nezvanično, računam da dolaziš. :)
Veruj mi Prank biće nas mnogo više od 35, verovatno više i od 50. Mnogo nas je Beograđana, a svi bi voleli da dođu na okupljanje. :) Još ćemo imat i goste iz Novog Sada, možda Bosne i Crne Gore. :) Olololo, biće nas dooosta. :)
Pa to da, ali ko će stići, ipak je to dan posle Vaskrsa? :)
Biće, biće. :) Biće pičvajza. :)
Ne bi bio dozivljaj reme...
moje drustvo je za jedan prvi maj imalo tako inteligentnu ideju da vrtimo gudu.
Mi mladi, neiskusni i gladni, Ljubisav (tako smo mu ime nadeluli), spolja zagoreo, unutra krvav....epilog-kuipovali pljeskavice od logorasa pored :(
no, toje neka druga tema :)
Ahahahah, jebiga neiskustvo, al' ipak mislim da bi se našao neko ko zna da vrti. :) Mi tradicionalno za prvi maj bacimo neko mesište na roštilj. :)
A kako znamo ko će da dođe? Reme, ti spominješ nekih 40 ljudi, a ovde nas 10 učestvuje u dogovaranju....Aj neki spisak, čisto okvirno.
evo, ja ću dođem, sa sve frizbijem.
p.s. nato, videh na temi o sarmama da voliš paprike punjene sirom, me too, u grčkom restoranu u 27. marta imaju fenomenalne papkrike punjene fetom, mmmmmm!
To ću morati da probam :)
Da ponesem badminton?
Editovah prvi post, tamo će biti spisak ljudi koji dolaze. :)
Reme, a ti ne dolaziš?
:))))
Dobro, ajde zvanično si pod možda, a nezvanično, računam da dolaziš. :)
Viš Nat, zaboravih na sebe. :) Ololololo :)
A jesi li primetio da ovi sa "možda" spiska UVEK dođu? Obožavam ih :)))
Primetio sam. Nego ja bih u ove sigurne turio i Energiju, Mesalinu, Huga i Njojteka. :) Nekako su mi oni pouzdani.
Pa naravno, standardna ekipa. Mislim da i Borko dolazi, ali nisam 100 % sigurna, pričekaćemo da mi potvrdi.
E da i on tu spada. Pa da imaćemo trideset standardnih + još 30 ljudi :) :D
Kuuul :)
И букснееее олололол
Verovatno dolazim.
Е убаци Џонија у списак сигурних! Ја и он долазимо. ЏониБК
Ubačen.