Kaizen da učini nešto u vezi sa odabranim definicijama

1. SES

Pa ti znas kako su zavrsile tvoje, kako onda mozes da znas kako su druge defke zavrsile tamo. Razmisli malo, ne pisi svasta.

Čovek, ja pijem kafu sa modovima! ololollololo

2. Tako jeeee!!! Al' čekaj, bre... Živ je Kurica, umro nije!

Živ je, ali nije to to :)) Znaš i sam lolololo

3. E, Caro, ja turio džezvu... Za koliko si kod mene?

4. Čovek, ja pijem kafu sa modovima! ololollololo

E svaka ti cast, sta bi dao da sam na tvom mestu.. Jaooo kakav je osecaj, daj pricaj mi malo, pricaj, pricaj????

5. Mr. Moon

E, Caro, ja turio džezvu... Za koliko si kod mene?

Prvom priliko to svakako lolo

E svaka ti cast, sta bi dao da sam na tvom mestu.. Jaooo kakav je osecaj, daj pricaj mi malo, pricaj, pricaj????

Pa ništa, sednemo za sto, aj pozovem konobara, napijem modove i natovim ih, onda se smejem njihovim forama i posle odemo u grad i ja im nabacujem ribe/tipove i sve kul. Klasika...

6. CARA ALFA MUZJAK!!! UDRI CARO, CEPAJ CAROO!!!!

7. el mogu i ja s vama Caro?..nisam mod al volim da izađem u grad..a nemam s kim...

8. Gde su legende Vukajlije? Abraxusa i Canisa nema već dugo, JTU se proganja kao ratni zločinac

Нису ти рекли? Умро. Умро и Канис.

Цитираћу једну изистинску легенду Вукајлије:

Kad se samo setim kako je nekad sve bilo super dođe mi da umrem sad kad nije ništa super u poređenju na nekad kad je sve bilo super a sad nije.

9. Ne znam sad Javio, čuo sam da si kul ali za ovakve prilike mora da budeš uber. Mislim, to je izlaženje sa modovima preglupo je da dođe svako.

Jednom tako došla katija i dankan, pihhhhha la sam se smorio jer su mi trošili dragoceno vreme dok sam slušao visokointelektualne reči iz ustiju moderatora. Stalno su imali neke seljačke upadice tipa "e jel mogu ja nešto da kažem"

tako da videćemo lolo

10. Uuuuu, Javio je UBER! Može da dođe, ima od mene pozivnicu. A ne onaj Dankan smarač i ona katija...

11. e, a stvarno za ovog Abrakusa sam čuo, kaže Džimi da je plagijao Birsa, Canis za njega sam isto čuo, al ko je JTU?

12. imam dosta odabranih i osecam se prozvanim ovom temom i nekim postovima. napustio sam sajt pre neki dan, ulogovao sam se samo da prokomentarisem.

13. Caro, umem ja da ćutim, ja sam fino vaspitano dete...kad tata kaže da ćutim ja ćutim..jednom sam tako ćutao 5 dana...umalo nisam umro od gladi..nisam teo da mu kažem da sam GLADAN!

14. A ne onaj Dankan smarač i ona katija...

A pogotovo katija lolololo

15. Ovo ne razumem:

napustio sam sajt pre neki dan, ulogovao sam se samo da prokomentarisem.

Ako neko napusti sajt dakle ne prati ne ulazi vise, otkud si znao za prozivanje, dakle pratis, i dalje si tu, nisi napustio.

16. Ne, sad vi zbijate na šalu a evidento je da svako od modova bar 2/10 defki ubacuje po principu ličnog lajka ili zasluga... bio bi red da se modovi malo otvore i kažu nam sada ovde, na ovoj temi, da li su se ikada služili nedozvoljenim sredstivima. Nemoguće je da baš niko nikada nije usrao motku.

Ajmo test karaktera lolo

17. Što si to ti zapato napuštao sajt?
    Ja bih da se vrati JTU. Ako ste dali cari dajte i JTU-u, ne kontam ja to.
    A ovo ostalo pisanije...pišu ljudi šta prolazi a da ne bude sahranjeno i to ti je to.
    Ovo si, ako si stari član, postvaviti kajzenu jer ja ovom svrhu ne vidim.

18. Nadmenosti moderatorskoj nema kraja. Ne cene oni hiljade autra koji se svojski trude niti cene trud talentovanih autora koji im se ne zavlače u dupe. Oni cene samo poltrone koji im podilaze kao i moderatorske trabante koji su metli njihovu defku na naslovnu. Baš zbog toga što se 50% definicija namešta kako bi se hranila realna sujeta virtuelnim poenima sajt grca u dekadenciji.
    Ovi najglasniji članovi koji spemuju temu i traže ključ osećaju da su prozvani pa bi da se što pre problem gurne pod tepih. Nekolicina preostalih koji se čude zašto je sajt opsednut klinčadijom, opštim šundom i zašto ima sve manje zrelih intelektualaca neka je jasno da je to zbog toga što je sajt nekim silama gurnut u folklor, mediokritetstvo, široko prihvaćenu osrednjost sa maskom virtuelnog elitizma.
    To što ne pišem sa originalnog naloga ne umanjuje problem i ozbiljnost teme, samo želim da zaštitim originalni nalog gneva poltrona i svih onih čijem uhu ovo ne prija.

19. Ako ste dali cari dajte i JTU-u

Jeste, ako ste dali aurori da piše defke red je da pustite da to radi i JTU lolololo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.