Religija

1. gledam ove uvodne postove nešto... kako su ranije članovi debelo prelistavali wikipedije i guglali pre nego što ostave komentar, cenio se taj neki edukativni nivo u vreme smaremea. Sad je to dosta prizemnije.

2. Da, nema više tog napora da se prikrije sopstveno nepoznavanje činjenica, sad samo, kako reče onaj, pišaj u usta :)

3. wikipedije

edukativni nivo

LOL

4. Gledam sad nešto, kod jevreja u religiji se kažnjava smrću ako opsuješ roditelje ahhahaahah

5. Ko je ovde jevrej ja sam

6. U jebem ti oca xD

7. Nemoj me ubiti pls.

8. узећу сјатог ахмеда за славу

9. Vi Bosanci ne slavite slave, mada aj ovog Ahmeda vrv možete XD

10. у реду је будиста. :3

11. Da si neki SRPIN ne bi pisao na kineskom po fejsbuku!

12. I šta ono uopšte znači??? Da nisi pripadnik neke sekte???

13. Уједињени косооки будисти србије македонског порекла. хој хој хој

14. Nisam Makedonac brt, dobro delimično jesam :D

15. Ja nisam ni rekao da sam čistokrvni SRPIN rasnine.

To nikad nisam rekao

16. али кул је лик, пио бих саке са њим и обарао руку.

17. Znači jehovini svedoci su u pitanju.

18. Rasni
    Znači jehovini svedoci su u pitanju.

A-a

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.