Dakle, pitanje je jednostavno. Da vam neko istinski ponudi novac da se odreknete svog naloga, svih definicija, komentara, pvt-ova, funkcija na sajtu, i da morate sajt zauvek da napustite ovog momenta bez ikakvog sređivanja i brisanja određenih kompromitujućih podataka (ako postoje), bez otvaranja duplih i javljanja ostalima, dakle da taj neko počne da "živi" vaš vukajlijaški život (na način koji mu se prohte), koja je najmanja suma za koju biste ga se odrekli?
- Cbanovan
Realno, ja bih caru prodao za 3 000 - 4 000. Iako vredi daleko više jer je odlično razrađen sistem za zabavu. Izborio sam se da pišem gluposti na forumu i da mi ljudi odobravaju, nelog je keva za sejanje splačina i debilizama bez da se okolina mnogo buni.
ALi obzirom da je kriza i tako to nema šanse da ga prodam... al kontam da vredi oko 100 jura na našem tržistu a da smo u EU onda oko 20 000 dinsa...
- Cbanovan
eo upravo imam i defku na naslovnoj, dakle ispod 5 000 ništa.
- n
Jebiga, nema tih para, emotivno sam vezana kako za nalog, tako za neke postere i defke iz iskustva, neki vrlo dragi pvti sa hiljadama postova. Ne mogu da zamislim da bude tuđe. :)
- Cbanovan
ja bi ga prodao samo da se rešim zla. Ovaj Cara kreten me košta vremnea i energije.
- CbanovanMing
Za petsto jura, i još bih pitao da popušim ako treba...
ahahahah, dobra ponuda. Neću ti mušteriju lolo
- nJericho
Stomaraka.Hahaha Jer, jedina prava, stara ljubav, plava dama, Clara Schumann :)
- Cbanovan
a ti Staklena, šta bi ti uradila sa svojim nalgom, mislim koliko vredi i da li bi kupovala neki ili pak trgovala nalozima kao na berzi neki fazon?
- k
За неку добру вечеру. Јако сам гладна.
- Cbanovan
Preterujete, nalozi na vukajliji su kerov kurac...
Jedino moj i Dankanov vrede mnogo zbog PVTea koji sadrži mnoge esencijalne informacije.
- Cbanovanmarya dee
kaj bih pa prodavala?
Ček ček, htećeš ti. Svima Vuka pre ili posle postane rak rana.
jedina prava, stara ljubav, plava dama, Clara Schumann :)dugo nisam čuo ovo, odoh da poslušam...
a ja moj... ko da nešto oko 'iljadu dinara, mož' da nosi sve. i da radi s' njim šta god 'oće. i da mu platim piće u kafani.
edit: i da mu dam još ideja za definicije za koje me je mrzelo da mozgam, pa neka piše ako 'oće.