Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
http://in.globalitjobs.org/
http://c3201142.cdn.imgwykop.pl/comment_wjkr1xkF3c3CS2rYteHhY0cSBQrfQrcI.jpg
naiđoh na ovo, pa ako nekome treba poslić preko leta...
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/969904_403611759753991_1126364961_n.jpg
kakva starosna diskriminacija, ja imam 36 godina, al da znaš kakve krompiriće pržim...
Možda vruć krompir nije krompir kao takav? Možda je metafora?
kosmo, to sam i ja pomislila...
nije proviron, znam gazdu, ne bi on nikad... :P
Lemajo, znam i ja gazdu od malih nogu, jbte, sad videh na fejsu. Tačnije, čuo sam da je on gazda.
znaš gazdu? pošalji broj telefona da mu se najebem keve za diskriminaciju, da uložim protest...JA SAM JOŠ DRŽEĆA!
Haha, do jaja!
eheheh proviron, kako je svet mali :)
Мишко, је л' тако, Лемајо?
Jeste Miško. :)
Tražim dodatni posao. Dakle pored mog redovnog posla još jedan.
Imam 15 godina iskustva u servisiranju laptopova i desktopova, sa mojom garancijom, razvlačenje kablova za lan, instaliranje windowsa, bekap obrisanih podataka, pentranje po krovovima za wireless internet, rad sa klijentima na terenu. Saso mange.
U šemu dolazi samo beograd i bliža okolina (kaluđerica, grocka, vinča, boleč,leštane) i popodnevno radno vreme od 4 do 11, mogu i da radim kod kuće nije frka, pokupim mašine kolima, odradim kući, sutra vraćam.
Ako znate nekoga da bih mu trebao slobodno me preporučite i napomenite da sam specijalizovao servis isključivo laptopova, za leto ću biti slobodan 2 meseca, pa mogu da radim puno radno vreme bez problema.
za dodatne informacije pvt. Hvala.
Pitaj Kurajbera :)))
ima on neku šemu, ili?
Crko mu laptop
A pa njegov je već u servisu, njemu sam dao dijagnozu.
Nego tražim baš ono, posao. Ful tajm.
Jebo taj servis. Đoni jadan već dva dana kuka...
Tražim dodatni posao. Dakle pored mog redovnog posla još jedan.
Imam 15 godina iskustva u servisiranju laptopova i desktopova, sa mojom garancijom, razvlačenje kablova za lan, instaliranje windowsa, bekap obrisanih podataka, pentranje po krovovima za wireless internet, rad sa klijentima na terenu. Saso mange.
U šemu dolazi samo beograd i bliža okolina (kaluđerica, grocka, vinča, boleč,leštane) i popodnevno radno vreme od 4 do 11, mogu i da radim kod kuće nije frka, pokupim mašine kolima, odradim kući, sutra vraćam.
Ako znate nekoga da bih mu trebao slobodno me preporučite i napomenite da sam specijalizovao servis isključivo laptopova, za leto ću biti slobodan 2 meseca, pa mogu da radim puno radno vreme bez problema.
za dodatne informacije pvt. Hvala.
Jeb ga, u garanciji je.
meni treba da se očisti laptop. kolko bi to bilo kinte?