Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
А мимови?
može marya dee, kad ćemo?
kad 'oćeš,nemo' da nemaš sličke!
Forum!
ma registrovala sam se zbog četa sigurno... -.-
stvarno... a i ko si ti da saslušavaš ovde?
edit: i još kad si video da ne postoji takva tema, ti si se našao pametan da napraviš... a je l' si razmislio da li postoji neki razlog zašto ne postoji?
Pametnjakovicu ovaj sajt nije napravljen da bi ti dosao nadrkan sa posla ili cega vec i poceo da se ponasas drsko i bezobrazno.... Ovaj sajt je napravljen radi zabave! Hejteru!
Idi kući, gago.
lololo!
Pa zanima me sta ljudi misle... o boze kao da sam napravio temu "Jel ubijate nozem ili puskom?" Ma sta se raspravljam sa dijabolama i trolovima.
Posteri... zadovoljan odgovorom?
Kažeš da smo dijabole?
Da.
Pa- pa.
Pravda za Gagu! Ne daj se, pitaj sve što te zanima. Pa kad budeš seljebriti kao ovi gore, i ti ćeš da napušavaš nove Vukajlijaše kad ti se ne sviđa tema. Nekima je to vrhunac dana, jebiga. To je zato što ne karaju.
edit: defke, naravno.
http://vukajlija.com/var/products/posters/201104/95599/popara.jpg?1303214646
mislim da su posteri ipak KEVA. Ne može na defki toliko moćno da se objasni kao na psoteru!
Ox je objasnio. Pa pa Eddie!!!