Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Hujo postao si koliko toliko selebriti sa ovom temom, samo ne znam kako ce ovi posle tebe postati selebriti, osim ako ne otvore ovakvu istu temu.
Ma kakav crni selebriti, zna me 10-ak ljudi na sajtu i to je to...:)
Ninka, kad god se okupim sa ekpiom sa vuke drvimo o tebi bar po sata. Ninčimo na sav glas.
Realno, ti si samog sebe pobedijo, kao i pandan zato što je NINČENJE otišlo u ETAR!
Sanšajn, od danas me možete zvati D Poslednji Selebriti.
Al' malo kurčinu.Znaju me tinejdžeri, i znaju me eventualno modovi zbog brisanja defki(obrisanih defki imam 4-5 manje nego živih).
Realno, ti si samog sebe pobedijo, kao i pandan zato što je NINČENJE otišlo u ETAR!
lolololo
Ninka, ti mojne da se proseravaš.Kad Cara stavi tvoju sliku na avatar, nemoš' da ne budeš selebriti.
Kako gotivim ovog čoveka! A Njinjka kobjašnjava!
ninka car!
Aj dobro, možda jesam malo, čisto zbog tog avatara, i zbog JEBANJA (koje je jedan od glavnih uslova)...lolololololo
NINKA TETRA!
NINČIM CARINEĆI!
http://vukajlija.com/var/products/posters/201104/96815/nincila.jpg?1303393195
čitam sve odreda i čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se...
čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se... čudim se...
Šta radiš buri?
najjači poster :)
Čudi se.
ČUDIM SE... o čemu ljudi sve diskutuju...
Reme legendo.
NINČILA KOBJAŠNJAVA :) Viš Ninka da si seljebriti. :)
A evo prerastam u to....samo više SELJ nego ebriti, ali ajde lololololo