IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Probaj tu karticu u drugom telefonu, pa je reklamiraj ako ne radi, a najverovatnije da nece da radi.

2. Imali neko onaj kurac za Chrome što ti meri tipa vreme koje si proveo na internetu i onda ti to pokazuje grafički?

3. Sterija, i bez toga znaš da provodiš previše vremena za računarom.

4. Drug kupio Lumiu 920. Pitanje: Treba li praviti maksuz hotmail nalog, ili može na telefonu koristiti onaj već postojeći sa računara?

5. Dakle, može? Fala, čovječe sa vaskrslim nickom :-)

6. E hvala ti Mlatoni, živ bio.

7. Pokazuje mi ovo od danas, skinuo sam dva zip fajla ina oba mi pokazuje da mi Internet explorer kaže da nije sigurno da ih otvaram. Biće da sam nešto čačkao pa podesio, ne vjerujem da nešto nije u redu sa fajlovima, đe se gasi ovo zna li ko?

http://i.imgur.com/b3stjfC.jpg

8. Meśa, to ti je kazna što koristiš BS Player.

9. Dakle, kupujem napajanje. Suzio sam izbor na ova dva:

http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/racunarske-komponente/napajanja/napajanje-500w-raidmax-rx-500af-80plus-bronze-pfc-12cmfan-andyson-1155755.html

i

http://www.winwin.rs/racunari-i-komponente/racunarske-komponente/napajanja/napajanje-500w-cooler-master-b-series-rs-500-acabm3-e1-1170345.html

Cene su im ,,tu negde" . E sad, moj problem je u tome sto Raidmaxovo svi hvale i kazu da je best buy za te pare, ali jebemu Cooler Master je jaca firma i ima bolju zastitu ovo konkretno napajanje od Raidmaxovog. Sta je bolji izbor i zasto?

10. Ја недавно када сам требао да мењам своје ОЦЗ, сам узео био ЛЦ Паувер за 3200 динара 600вати и шљака одлично, гура фенома х3 720 са откључаним језгром и хд7770. Гледајући спецификације рекао би да је бољи раидмакс јер има 80+ бронзу

И обавезно гледај цене у Еммију, најефтинија су радња код нас

11. Tuljane, taman mi protekli dan lijepo prošao, a onda ti u ovo doba javno pomeneš AMD procesor. GRRRR!

12. јер има 80+ бронзу

Ovo CM nema jer je samo za Evropu radjeno sto znaci da moze da radi samo na 230V,a ne i na 115. Objavljeno je da,samo kad bi moglo da radi na 115 dobilo bi sertifikat. Inace,sta nas bole kurci, bitno da ima zastitu nenormalnu. Gledam sad i Cooler Master Thunder 500W. Poprilicno dobro. Mozda uzmem i njega...

13. Sta je bolji izbor i zasto?

Ovaj CM ti je već bolji izbor od onog što si gledao, ajd ovako...

Za raidmax elektroniku radi andyson, za taj coolermaster je radi CWT što je obično bolja varijanta. Što se same izvedbe tiče, kod oba se vidi štednja jer za te pare ni ne možeš da montiraš najkvalitetnije komponente. CM je uspeo da uklopi i overcurrent zaštitu dok je raidmax nema, na slabijim napajanjima to nije preveliki nedostatak ako ima ostale zaštite, a ima.

Što se stabilnosti napona tiče ni jedno ni drugo nisu šampioni, a s obzirom na cenu to ne može ni da se očekuje. Kolko sam ja video sve je u propisanim granicama, ali reklo bi se da CM stoji malo bolje.

CM je takođe i malo jači, za nekih dvadesetak vati, što tebi ne bi trebalo da igra neku ulogu ni kad nabaviš tu grafiku što si mislio a pogotovo ne sada.

Raidmax je malo efikasniji, što ne bi trebalo fa ti igra neku ulogu, CM nema 80+ na našem naponu.

Oba napajanja su prosečno tiha, tu nema neke bitnije razlike.

Znči, kad se sve uzme u obzir, CM je nešto bolji, ako baš moraš da kupiš u winwinu gde je cena slična onda uzmi njega. Ako može i u emiju, onda uzmi raidmax i prištedi tu iljadarku, dobro će da te služi.

Gledam sad i Cooler Master Thunder 500W. Poprilicno dobro. Mozda uzmem i njega...

To ti je nevolja kod CM napajanja, imaju pun kurac proizvođača čak i unutar iste serije, pa naoko isti modeli, recimo 500W ABBA-D1 može da bude do jaja a ABBA-C1 može da bude sranje, jebeš jedno slovo. Inače oba ta što gledaš su ti thunder serija, samo ACABM3 proizvodi CWT a ACABD3 pravi Enhance i ovo drugo je single rail, oni generalno prave dobre stvari ali mislim da se ne isplati doplaćivati.

14. Kol'ko se razumes jebo te... Pa cekaj, b500 ili thunder? :D

Ja bih rado u Emiju, ali nemaju b500, a i da imaju morali bi da mi salju postom sto bi mi opet izaslo na 6000, a u Pozarevcu imam Win Win i odmah uzmem za 6100. Takodje ako bih uzeo Raidmax u Emiju,izaslo bi oko 5300... Jedino ako ne naplacuju postarinu, to vec zavisi od prodavnice.

15. Opušteno, nije ti žurba, sve još uvek šljaka, prespavaj pa misli izjutra. Ako ti ide neko poznat za bg ovih dana može i neko odavde da ti kupi šta oćeš pa pošalje.

16. Pa nema potrebe, sad sam gledao, Gigatron ne naplacuje dostavu ako je cena 3000+ , a imaju thunder za 5600. Mada i brat mi dolazi iz Bg-a u petak pa moze i on da pazari...

Rece mi sad drug da ovi u PO-u Win Win prodaju po WEB ceni, sto znaci da mi B500 izadje 5700. Ako je tako uzimam B500, a ako ne, saljem bratu pare i uzme thunder... :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.